Η Π.Α.Ε. Αιγάλεω επενδύει στη νέα γενιά ποδοσφαιριστών!  

 

Στο ταλέντο της νέας «φουρνιάς» αθλητών, οι οποίοι προέρχονται από τα…σπλάχνα του συλλόγου, έχουν ποντάρει τα στελέχη της Π.Α.Ε Αιγάλεω. Οι άνθρωποι του «Σίτι» έχουν επιτρέψει τον προβιβασμό τεσσάρων (4) ποδοσφαιριστών στην ανδρική ομάδα, οι οποίοι, μάλιστα, κατέκτησε, πέρσι (2019-2020), το Πρωτάθλημα Κ17 της «Football League» με την ομάδα από την περιοχή των Δυτικών Συνοικιών. Αναλυτικά, το περιεχόμενο του Δελτίου Τύπου, το οποίο έχουν εκδώσει τα στελέχη του συλλόγου, σχετικά με το συγκεκριμένο γεγονός.

 

 

«Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931ανακοινώνει την προώθηση και ενσωμάτωση στην πρώτη ομάδα, τεσσάρων νεαρών που αγωνίζονταν στη Κ17 της ομάδας που πέρυσι κατέκτησαν το πρωτάθλημα της Football League .

 

 

Οι νεαροί που προωθήθηκαν είναι οι εξής:

Ο 17χρονος επιθετικός Μπάριτακης Γιωργος , ο 17χρόνος Στόπερ Βανδωρος Στεφανος , ο 17χρονος Μπακ Σελεβεντας Δημήτρης και ο 17χρονος Αμυντικος Serxio Prifths .

Άμεσος σκοπός της ομάδας μας είναι η οργάνωση της προσπάθειας ανάδειξης και στήριξης νέων ταλαντούχων παικτών, με τη σταδιακή προώθησης τους στην ανδρική ομάδα.

Η διοίκηση του συλλόγου τους εύχεται υγεία και επιτυχίες».

 

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr