Το «gipedo.eu» καταγράφει την πλούσια συμβολή του Αρσακλή στον αθλητισμό!

 

 

 

 

 

Η λατρεία για τον αθλητισμό, το όραμα για την ορθή ανάπτυξη του αγαπημένου «σπορ», η σφοδρή επιθυμία να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, ο οποίος στις καρδιές τους είναι μοναδικός, το πάθος με τα νεαρά παιδιά, τα οποία ξεδιπλώνουν εντός των αγωνιστικών χώρων το αστείρευτο τους ταλέντο! Όλα αυτά μαζί σ’ ένα μεγάλο «παζλ» με τα κομμάτια αυτού να είναι, ήδη, «κολλημένα» με τον ΠΑΟΚ «Academy», ο οποίος διατηρεί άμεση σχέση με τον Αρσακλή!

 

 

 

Έναν χαρισματικό ποδοσφαιρικό σύλλογο με ιδιαίτερη δυναμική, τιμιότητα και μεγάλη στον χώρο του αθλητισμού προοπτική, αφού διαθέτει στις τάξεις του έναν εντυπωσιακό καθοδηγητή. Ο λόγος, φυσικά, για τον διεθνή πάλαι ποτέ «αστέρα» του «Δικεφάλου» του Βορρά, Βασίλη Βασιλάκο, ο οποίος αποτελεί τον πρωτεργάτη για την ορθή ανάπτυξη της ομάδας με το όνομα, Αρσακλής, αλλά και τον ιδανικό πρεσβευτή του υγιούς αθλητισμού σε μια σύγχρονη εποχή.

 

 

Σε μια περίοδο, κατά τη διάρκεια της οποίας, ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης έχει ανάγκη το νεανικό «προφίλ», την ύπαρξη ποδοσφαιριστών με «ασπρόμαυρη» ψυχή, ταλέντο και προσφορά ανεκτίμητη! Γι’ αυτούς, λοιπόν, τους λόγους ο Αρσακλής διαθέτει πτυχιούχος καθηγητές Φυσικής Αγωγής με την ευχή να συμβάλει στην ανάδειξη των δυνατοτήτων κάθε ποδοσφαιριστή, όπως διαφαίνεται μέσα από τις ακόλουθες εικόνες της ομάδας αυτής.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Υ.Γ. Περισσότερες πληροφορίες για τον Βασίλη Βασιλάκο μπορεί να βρει κάποιος μέσω του ακόλουθου «λινκ».

http://www.gipedo.eu/index.php/podosfairo/soyper-ligka/3341-o-vasilikos-prigkipas-tis-toympas

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr