Οι δύο σύλλογοι ένωσαν τις δυνάμεις τους και εξαπλώνονται στο αθλητικό στερέωμα!

 

Σε μια από τις πιο σύγχρονες ενέργειες της ιστορίας τους έχουν προβεί, τον τελευταίο καιρό, τα στελέχη του Α.Σ. Παγγαίου, στην προσπάθεια τους να εκσυγχρονίσουν τον αγαπημένο τους σύλλογο. Τα στελέχη του σωματείου από τον Νομό Καβάλας έχουν αναπτύξει μια μορφή συνεργασίας με τα αντίστοιχα της Π.Α.Ε ΠΑΟΚ, σε επίπεδο αναπτυξιακών τμημάτων, γεγονός το οποίο ανοίγει, πλέον, νέους…ορίζοντες στο σωματείο Αναλυτικά, το περιεχόμενο του Δελτίου Τύπου, το οποίο έχει αναρτηθεί στην σελίδα του Α.Σ. Παγγαίου στο «facebook», σχετικά με το συγκεκριμένο γεγονός.

«Έφτασε η ήμερα που περίμεναν όλοι οι μικροί μας φίλοι. Σήμερα αρχίζει δυναμικά το νέο μας εγχείρημα, δεν πρέπει να λείψει κάνεις.

Μία νέα συνεργασία μόλις ξεκίνησε. Η ακαδημία μας αρχίζει την συνεργασία της με μια από τις καλύτερες ακαδημίες της Ελλάδος. Η ακαδημία μας μπήκε στο δίκτυο των συνεργαζόμενων ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Δεν πρέπει να λείψει κανείς από αυτό το νέο εγχείρημα.

Εγγραφές θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα - Τετάρτη& Παρασκευή, από τις 19:00 η ώρα ως τις 21:00 στα γραφεία του συλλόγου μας».

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr