Σημαντικές αλλαγές στον ιστορικό σύλλογο!
 

 

Καινούργια σελίδα έχει ανοιχτεί στον Α.Σ. Παγγαίου, εν όψει της αγωνιστικής περιόδου, 2020-21! Τα στελέχη του ιστορικού σωματείου, από τον Νομό Καβάλας, έχουν προχωρήσει σε μια σειρά από αλλαγές τις οποίες έχουν κοινοποιήσει στον Τύπο, μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσης.  
«Ανακοίνωση 1ή: Θέλουμε να σας κάνουμε γνωστό ότι την θέση του προέδρου η οποία έμεινε κενή ύστερα από την αποχώρηση του κ. Κώστα Κουτσικάρη, θα αναλάβει ο μέχρι πρότινος ταμίας της ομάδας μας κ. Παντελής Σιορίκης. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Κουτσικάρη για την προσφορά του από την θέση του προέδρου και να ευχηθούμε καλή δύναμη στον κ. Σιορίκη στην νέα του θέση.

 

 

Ανακοίνωση 2ή: Έχοντας μείνει απόλυτα ευχαριστημένη από την περσινή συνεργασία μας με τον προπονητή της ομάδας μας κ. Μπάμπη Προβατίδη αποφασίσαμε να συνεχίσουμε μαζί και την επόμενη χρονιά με σκοπό να ολοκληρώσουμε του στόχους μας που πέρυσι σταματήσανε άδοξα λόγω της πανδημίας.
Ανακοίνωση 3ή: Την άλλη Παρασκευή 11 Ιουνίου και στις 19:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση των παικτών με τον προπονητή στο γήπεδο μας ''Δημοτικό γήπεδο Νικήσιανης''. Παρακαλούνται όλοι οι παίκτες που συμμετείχαν στην περσινή ομάδα να παραβρεθούν στην συνάντηση. Φυσικά η συνάντηση θα γίνει με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προφυλάξεις κατά της εξάπλωσης της πανδημίας».
 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr