Ο Πρόεδρος του σωματείου, Μπάμπης Πασχαλίδης, στο «gipedo.eu»!

 

Ανέλαβε τη θέση του Προέδρου στον αθλητικό σύλλογο, Κεραυνός Κρηνίδων, το καλοκαίρι του έτους 2019, με την ευχή να αναβαθμίσει, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον αγαπημένο του σύλλογο. Περίπου δύο έτη μετά, ο κ. Χαράλαμπος Πασχαλίδης, αισθάνεται ικανοποιημένος από το έργο του, καθώς οι ομάδες υποδομής έχουν οργανωθεί, όπως εκείνος επιθυμεί, ενώ η ανδρική ομάδα έχει παρουσιαστεί, ήδη μια φορά, στο Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Καβάλας. Κάτι το οποίο ανέφερε ο ίδιος, προ καιρού, μέσω της ιστοσελίδας μας, τονίζοντας, χαρακτηριστικά, πως:

 

 

«Οι ομάδες υποδομής του Κεραυνού Κρηνίδων γυμνάζονται υπό την καθοδήγηση ορισμένων προπονητών (Γιάννης Τσιμπλάκης, Νίκος Γρηγοριάδης, Πέτρος Γεωργιάδης και Θεόφιλος Παπαδόπουλος, με την ευχή να προοδεύει, διαρκώς, ο σύλλογος μας στο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Σκοπός μας είναι η διατήρηση του υγιούς κλίματος στο εσωτερικό των αναπτυξιακών τμημάτων και φυσικά η παραγωγή αξιόλογων ποδοσφαιριστών μέσα από τα…σπλάχνα του σωματείου μας. Συνεπώς, απώτερος στόχος του Κεραυνού Κρηνίδων είναι η αλλαγή της φιλοσοφίας του σωματείου μας, με την ευχή να μετατραπεί αυτό σε ποδοσφαιρικός σύλλογος και όχι σε παιδική χαρά, όπως ήταν όταν εγώ ανέλαβα τα ηνία του συλλόγου. Μακάρι, λοιπόν, να  αποτελείται η ανδρική ομάδα του Κεραυνού Κρηνίδων μόνο από παίκτες, οι οποίοι προέρχονται από τα αναπτυξιακά μας συγκροτήματα, ώστε να κερδίζει, διαρκώς, τον σεβασμό όλων μας στο μέλλον».

 

Περισσότερες πληροφορίες για τον σύλλογο μπορεί να βρει κάποιος μέσω του ακόλουθου «λινκ».

https://www.facebook.com/%CE%93%CE%A3-%CE%9A%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%85%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CE%9A%CF%81%CE%B7%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CF%89%CE%BD-423815524470102/photos

 

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr