Ο πρώην προπονητής της ομάδας, Σωκράτης Κεσαπίδης, στο «gipedo.eu»!

 

Στη διετή θητεία του στο ανδρικό ποδοσφαιρικό τμήμα του Α.Ο. Ποταμιάς, αναφέρθηκε, προ καιρού, μέσω της ιστοσελίδας μας ο έμπειρος προπονητής, Σωκράτης Κεσαπίδης.

«Ο Α.Ο. Ποταμιά κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο πέντε ομάδων στον βαθμολογικό πίνακα της Β’ Ε.Π.Σ. Καβάλας, την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, με συνέπεια να τερματίσει στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Κάτι ανάλογο συνέβη και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο (2017-2018), γεγονός το οποίο οφειλόταν στην σωστή διαχείριση του ρόστερ του Α.Ο. Ποταμιάς, το οποίο αποτελούταν, κυρίως, από γηγενείς ποδοσφαιριστές.

Σκεφτείτε, μάλιστα, πως την σαιζόν, 2018-2019, η ομάδα μας στερήθηκε τις υπηρεσίες του ποδοσφαιριστή, Μερακλή, ο οποίος μετακινήθηκε στην Ασπίδα Ξάνθης, του Ραφαήλ Βούλγαρη, ο οποίος αγωνίστηκε στον Αστέρα Φωλιάς, αλλά και των αθλητών, Ανέστη Προδρόμου, Κώστα Πασχάλη, όπως και του Καλπακίδη, ο οποίος επρόκειτο να μεταγραφεί σ’ εμάς από τον Αίαντα Παναγίας. Τέλος καλό, όλα καλά, όμως, αφού η ομάδα πέτυχε, τότε, τους στόχους της και εγώ είχα τη δυνατότητα να συνεργαστώ ,επί σειρά δύο ετών, μ ένα υπέροχο διοικητικό συμβούλιο», ήταν, προ καιρού, τα λόγια του κ. Σωκράτη Κεσαπίδη.

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr