Ο προπονητής της ομάδας, Τάσος Τσαπανίδης, στο «gipedo.eu»!

 

Την προσωπική του πορεία στην τεχνική ηγεσία της Αναγέννησης Λιμεναρίων σκιαγράφησε, προ καιρού, με δηλώσεις του στο «gipedo.eu», ο εξαιρετικός προπονητής του ιστορικού σωματείου από το νησί της Θάσου, Αναστάσιος Τσαπανίδης.

«Το καλοκαίρι του έτους 2019, αποφάσισα να αποχωρήσω από την τεχνική ηγεσία της Αναγέννησης Λιμεναρίων, λόγω της κούρασης, την οποία είχα υποστεί, εξαιτίας των συνεχών μετακινήσεων στη Θάσο από την πόλη της Καβάλας.

 

 

Αν σκεφτείτε, κιόλας, πως εκείνη τη χρονική περίοδο ήμουν Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Καβάλας με την παράταξη του κ. Τζανάκα, θα κατανοήσετε το πρόβλημα το οποίο υπήρχε εκείνη την εποχή. Την περασμένη χρονικό περίοδο βοήθησα την Κεραμωτή, η οποία διέγραψε μια καλή πορεία στο Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Καβάλας και το καλοκαίρι του έτους 2020 επέστρεψα στην Αναγέννηση Λιμεναρίων», ήταν, προ καιρού, τα πρώτα λόγια του κ. Αναστάσιου Τσαπανίδη, μέσω της ιστοσελίδας μας, ο οποίος πρόσθεσε στην συνέχεια.

 

 

«Πριν συνεργαστώ με τα στελέχη της Αναγέννησης Λιμεναρίων θήτευσα, επί σειρά τριών ετών, στην τεχνική ηγεσία της Δόξας Θεολόγου Ποτού, συνδέοντας το όνομα μου με την άνοδο της ομάδας στο Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Καβάλας. Γενικότερα, γνωρίζω καλά τις ομάδες της Θάσου και είμαι περήφανος για το ότι έχω γευτεί σπουδαίες εμπειρίες με τις οποίες τις οποίες έχω προπονήσει από το συγκεκριμένο νησί. Θα τολμήσω, λοιπόν, να σας πω πως η Αναγέννηση Λιμεναρίων απέκτησε μεγάλη προσωπικότητα στον Νομό Καβάλας και είναι, πλέον, ένας σύλλογος τον οποίο σέβονται όλοι!

 

 

Αν αναλογιστείτε πως η ομάδα μας, την τελευταία τετραετία, έχει κερδίσει την άνοδο στο Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Καβάλας και ότι συμμετείχε στον τελικό αγώνα του Κυπέλλου της Ένωσης, το έτος 2019, θα καταλάβετε πως η προοδευτική πορεία του σωματείου είναι σημαντική! Συνάμα, μεγάλες επιτυχίες για την Αναγέννηση Λιμεναρίων είναι η παρουσία ορισμένων νεαρών παικτών σε μερικούς αγώνες της ανδρικής ομάδας, όπως, φυσικά, η κατάληξη της α’ ομάδας στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’ Ε.Π.Σ. Καβάλας».

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr