Ο τέως Πρόεδρος του σωματείου, Στέργιος Λεμονίδης, στο «gipedo.eu»!

 

Στην πολυετή θητεία του στον Α.Ο. Ελαιοχωρίου και στην απόσυρση του σωματείου από τα Πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Καβάλας αναφέρθηκε, προ καιρού, μέσω της ιστοσελίδας μας, ο πρώην, πλέον, Πρόεδρος του συλλόγου, Στέργιος Λεμονίδης.

«Εγώ υπηρέτησα, επί σειρά αρκετών ετών, το αθλητικό σωματείο, Α.Ο. Ελαιοχωρίου, συνδυάζοντας το όνομα μου με επιτυχίες με τον σύλλογο του χωριού μου. Παρά το γεγονός πως  εργάζομαι, διαχρονικά, στον αγροτικό χώρο, έβρισκα, πάντα, τον απαιτούμενο χρόνο, προκειμένου να βοηθώ τον Α.Ο Ελαιοχωρίου να πετυχαίνει τους στόχους του. Η ομάδα μας έφτασε μέχρι το… κατώφλι της Α’ Ε.Π.Σ. Καβάλας, πριν αρκετά έτη, ενώ τα τελευταία χρόνια μετείχε στα Πρωταθλήματα της Β’ και Γ’ τοπικής κατηγορίας.

 

 

Οι τρεις τελευταίοι προπονητές, οι οποίοι καθοδήγησαν τον σύλλογο μας ήταν οι κ. Γιάννης Πακαταρίδης, κ. Ιορδάνης Στυλιανίδης και κ. Τίμος Σαββάτης, ενώ σημαντική στιγμή γι’ εμάς ήταν η συμμετοχή μας στον τελικό αγώνα για τον θεσμό του Κυπέλλου της Β’ Ε.Π.Σ. Καβάλας, όταν αντιμετωπίσαμε τον Κεραυνό Ελευθερών», ήταν, προ καιρού, τα πρώτα λόγια του κ. Στέργιου Λεμονίδη, στην ιστοσελίδα μας, ο οποίος πρόσθεσε στην συνέχεια.

 

 

«Την τελευταία αγωνιστική περίοδο που η ομάδα μετείχε σε επίσημη διοργάνωση, συμμετείχε στο Πρωτάθλημα της Β’ Ε.Π.Σ. Καβάλας, αν και είχε σχεδιαστεί για να αγωνιστεί στη Γ’ κατηγορία. Η αναδιάρθρωση, όμως, των Πρωταθλημάτων προκάλεσε την παύση της λειτουργίας της Γ’ κατηγορίας, με συνέπεια η ομάδα μας να μην υποβιβαστεί και να κοντραριστεί με σπουδαίους αντιπάλους, κατά τη διάρκεια της σεζόν.

 

 

Η πορεία της, κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, η οποία ήταν η τελευταία που ο Α.Ο. Ελαιοχωρίου μετείχε σε επίσημη διοργάνωση, μπορεί να χαρακτηριστεί ως μέτρια. Το συγκρότημα μας κέρδισε, καθ’ όλη την σεζόν 23 πόντους, τερματίζοντας στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, μη έχοντας, όμως, τη δυνατότητα να υπολογίζει σε αρκετά ματς στην παρουσία μερικών παικτών (Ορφανίδης, Μιχαηλίδης και Σοφιανός), λόγω τραυματισμού. Συνάμα, κατά τη διάρκεια της χρονιάς, βιώσαμε ένα πολύ τραγικό γεγονός, όπως ήταν η απώλεια του σπουδαίου παίκτη μας, Παναγιώτη Ξανθόπουλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του ύστερα από πτώση με τη μοτοσυκλέτα του… Απ’ εκεί και πέρα, ο Α.Ο. Ελαιοχωρίου έπαψε να συμμετέχει σε κάποια επίσημη διοργάνωση, κακώς δεν υπήρχε ενδιαφέρον από τους ανθρώπους του χωριού μας και όλοι περιμένουμε την επιστροφή του σε αγωνιστική δράση στο μέλλον».

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr