Ο πρώην Πρόεδρος του Α.Ο. Ελαιοχωρίου, Στέφανος Γρατσίδης, στο «gipedo.eu»!

 

Λίγα χρόνια έπειτα από την αποχώρηση του Α.Ο. Ελαιοχωρίου από τα αθλητικά δρώμενα, ο πρώην Πρόεδρος του σωματείου από τον Νομό Καβάλας, Στέφανος Γρατσίδης, μίλησε στην ιστοσελίδα μας, για τη μεγάλη του αγάπη.

«Εγώ υπηρέτησα τον Α.Ο Ελαιοχωρίου, με την ιδιότητα του Προέδρου, επί σειρά δύο ετών, αλλά στην συνέχεια αποχώρησα από την ενεργό δράση, λόγω ψυχικής κούρασης. Αυτό τον καιρό, διατηρώ έναν χώρο στάθμευσης για σκάφη στην περιοχή της Νέας Περάμου Καβάλας, αλλά το δυσάρεστο γεγονός είναι πως η ομάδα μας δε μετέχει, πλέον, σε κάποια διοργάνωση, αφού έχει αποσυρθεί από το ποδοσφαιρικό στερέωμα. Αυτό συνέβη διότι οι εκάστοτε διοικήσεις του Α.Ο. Ελαιοχωρίου δεν έχαιραν της στήριξης των κατοίκων του ομώνυμου χωριού, με συνέπεια η διατήρηση της ομάδας να μην αποτελεί εύκολη υπόθεση γι’ εμάς!

 

 

Ας μη λησμονούμε, άλλωστε, πως ο Α.Ο. Ελαιοχωρίου είχε εγκαταλείψει τον αθλητικό χώρο, πριν αρκετά έτη, αλλά δημιουργήθηκε, εκ’ νέου, το έτος 2002 και διέγραψε εξαιρετική ρότα μέχρι το 2005. Υπό τις οδηγίες, λοιπόν, του προπονητή, Πέτρου Κεκεντζή, την συγκεκριμένη τριετία, η ομάδα μας κατάφερε να σκορπίσει χαρά και αισιοδοξία στο κοινό της, ενώ κάτι αντίστοιχο συνέβη και επί ημερών, Γιώργου Μάλλιου, Ιβάν Μίτεφ και Γιώργου Παντελίδη, όταν ο Α.Ο. Ελαιοχωρίου διεκδίκησε ακόμα και την άνοδο στη Δ’ Εθνική κατηγορία. Επίσης, στο παρελθόν, η ομάδα μας καθοδηγήθηκε και από τους προπονητές, Σταύρο Βακιρτζή, Ιορδάνη Στυλιανίδη, Πέτρο Κεκεντζή (δεύτερη φορά) και Γιάννη Πακαταρίδη, μέχρι που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση. Βέβαια, το πιο δυσάρεστο περιστατικό γι’ εμάς δεν ήταν άλλο από την απώλεια του παλιού μας ποδοσφαιριστή, Παναγιώτη Ξανθόπουλου, λόγω ατυχήματος με το μηχανάκι του… Εν έτη 2021, θεωρώ πως είναι δύσκολο να δημιουργηθεί, ξανά, ο σύλλογος, αφού τόσο εγώ, όσο και οι διοικήσεις των Στέργιου Λεμονίδη και Γιάννη Λαζαρέλη, δεσμεύονται με αυξημένες επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις».

 

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr