Ο προπονητής της ομάδας, Σάσα Ράσιτς, στο «gipedo.eu»!

 

Στην εκτίμηση πως το ανδρικό ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Άρη Πρίνου θα βρισκόταν, εντός της πρώτης εξάδας, αν συνεχιζόταν το Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Καβάλας, τη φετινή σεζόν, εξέφρασε, προ ημερών, μέσω της ιστοσελίδας μας, ο έμπειρος προπονητής του ανδρικού τμήματος του νησιώτικου σωματείου, Σάσα Ράσιτς.

«Ανέλαβα την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας του Άρη Πρίνου, στις αρχές της περασμένης σεζόν (2019-2020), όταν η ομάδα μας μετείχε στο Πρωτάθλημα της Β’ Ε.Π.Σ. Καβάλας. Το συγκρότημα από το νησί της Θάσου κατάφερε, εν τέλει, να κερδίσει την άνοδο στον… μαραθώνιο της Α’ τοπικής κατηγορίας και λίγο καιρό μετά ανανεώθηκε η συνεργασία μου με τα στελέχη του εν λόγω σωματείου.

 

 

Το περασμένο Φθινόπωρο, η μάδα μας εισήλθε, δυναμικά, στο Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Καβάλας, έχοντας απολογισμό μια νίκη και μια ήττα σε σύνολο δύο αναμετρήσεων. Το συγκρότημα μας κέρδισε τη Δόξα Θεολόγου Ποτού με 1-0, εκτός έδρας, αλλά ηττήθηκε με το ίδιο σκορ από τον Άρη Πηγών, εκτός έδρας, δείχνοντας πως διαθέτει τα φόντα να διαγράψει μια θετική ρότα στο Πρωτάθλημα. Έπειτα, τα αρμόδια στελέχη της Ε.Π.Ο. έκριναν σκόπιμο την παύση της διεξαγωγής των ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων, κάτι το οποίο ισχύει μέχρι σήμερα, δίχως εμείς να μπορούμε να ανατρέψουμε τα δεδομένα στην συγκεκριμένη υπόθεση. Η αθλητική μου καριέρα στην Ελλάδα ξεκίνησε το έτος 2001, όταν αγωνίστηκα σε ομάδες του νησιού της Θάσου, επί σειρά οχτώ (8) ετών, μέχρι να ξεκινήσει η προπονητική μου καριέρα στον αντίστοιχο χώρο. Τα επόμενα οχτώ έτη συνεργάστηκα με τα στελέχη του Άρη Πρίνου, ως προπονητής των αναπτυξιακών τμημάτων του εν λόγω συλλόγου.

 

 

Εν συνεχεία, συνεργάστηκα με τα στελέχη μερικών ομάδων του νησιού, μέχρι τις αρχές της περασμένης σεζόν, όταν ανέλαβα τις τύχες της ανδρικής ομάδας. Μιας ομάδας, η οποία, την περασμένη σεζόν, έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στο Πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας, παρά το ότι, κατά τη διάρκεια της χρονιάς, ο Άρης Πρίνου έμεινε επτά (7) πόντους μακριά από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας ηττηθεί από τους Θεαγένη Θάσου και Άρη Ζυγού. Τέλος καλό, όμως, όλα καλά και αυτός ήταν ένας σημαντικός λόγος για να επεκταθεί η συνεργασία μου με τα στελέχη του σωματείου, με σκοπό τη διατήρηση της ομάδας, με ευκολία, στην Α’ τοπική κατηγορία. Το περασμένο καλοκαίρι, ο Άρης Πρίνου προχώρησε στην απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι διαμένουν, μόνιμα, στη Θάσο και σε συνδυασμό με την ανανέωση της συνεργασίας μας με μερικούς, ακόμα, παίκτες, η ανδρική μας ομάδα είχε απαρτία, σχεδόν, σε κάθε προπόνηση. Ο σύλλογος μας συνέχισε να λειτουργεί, σωστά, με συνέπεια να βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας αναφέρω πως ο Άρης Πρίνου θα είχε τις δυνατότητες, αν συνεχιζόταν το Πρωτάθλημα, να τερμάτιζε εντός της πρώτης εξάδας του βαθμολογικού πίνακα», είπε, προ ημερών, ο κόουτς, ο οποίος γεννήθηκε στην πόλη Βούκοβαλ και πατέρας του νυν ποδοσφαιριστή του Α΄ρη Πρίνου, Μιχάλη Ράσιτς.

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr