Ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Τσάκωνας, στο «gipedo.eu»!

 

Τη δική του άποψη για το «προφίλ» του Απόλλωνα Χρυσοχωρίου εξέθεσε, προ ημερών, ο έμπειρος προπονητής και παλιός παίκτης της ομάδας, Δημήτρης Τσάκωνας.

«Η ομάδα μας έχει συμμετάσχει σε μια σειρά τριών αναμετρήσεων, στα πλαίσια του Πρωταθλήματος της Β’ Ε.Π.Σ. Καβάλας, δίχως, όμως, να μπορέσει να σημειώσει κάποια νίκη. Το συγκρότημα μας γνώρισε δύο ήττες με σκορ 7-0 από δύο ομάδες, οι οποίες θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Α’ Ε.Π.Σ. Καβάλας, αλλά και μια ήττα με σκορ 1-0 από τον Μ.Α. Φιλίππων! Δυστυχώς, στο τελευταίο παιχνίδι μας με αντίπαλο τον Μ.Α. Φιλίππων, ο Απόλλων Χρυσοχωρίου ηττήθηκε από ορισμένα διαιτητικά λάθη, με συνέπεια να μην μπορέσει να κερδίσει τους πρώτους του πόντους στη διοργάνωση», ήταν, προ ημερών, τα πρώτα λόγια του Δημήτρη Τσάκωνα, στην ιστοσελίδα μας, ο οποίος πρόσθεσε στην συνέχεια.

 

 

«Ύστερα από την ολοκλήρωση των πρώτων τριών αναμετρήσεων, οι διοικούντες του Απόλλωνα Χρυσοχωρίου προχώρησαν στην απόκτηση ορισμένων ποδοσφαιριστών (Καλπακίδης, Δόρκας, Θοεωρίδης, Μπίλιας, Στεπανιάν, Μαβηνόπουλος και Σαβόγλου), αλλά και στην επιστροφή ορισμένων παικτών (Γονικάκης, Χαζαρής) στο ρόστερ μας. Δυστυχώς, όμως, η γνωστή πανδημία δε μας έχει επιτρέψει να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο στο Πρωτάθλημα της Β’ Ε.Π.Σ. Καβάλας, με συνέπεια να έχουμε, ήδη, ανανεώσει τις ελπίδες μας για μια καλή πορεία από το σωματείο την επόμενη σεζόν (2021-2022). Άλλωστε, ο Απόλλων Χρυσοχωρίου διαθέτει καλό έμψυχο υλικό και την προοπτική να προοδεύσει στο μέλλον».

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr