Η γενικότερη φιλοσοφία του μακεδονικού σωματείου!

Με πολλά κοινά πρόσωπα στο διοικητικό του επιτελείο, προπονητή τον Άρη Μαγκαφίνη και στόχο τη διαγραφή μιας καλής πορείας στο φετινό Πρωτάθλημα (2020-2021) της Β’ Ε.Π.Σ. Καβάλας πορεύεται ο Μακεδονικός Αμισιανών. Κάτι το οποίο αναφέρεται, ρητά, μέσω των ακόλουθων Δελτίων Τύπου, τα οποία έχουν κοινοποιήσει τα στελέχη του συλλόγου στην σελίδα της ομάδας στο «facebook».  

«Πραγματοποιήθηκαν η εκλογές του συλλόγου μας σύμφωνα με τον νόμο (παρουσία εκπροσώπου του δικηγορικού συλλόγου Καβαλας). Στο νέο διοικητικό συμβούλιο θα συμμετέχουν οι Ράλλης Ε. Νικολαΐδης Α. Νιζαμης Ν. Καρυπιδης Α. Τσιλιγγιρης Θ. Τσιλιγγιρης Χ. Κωνσταντινίδης Σ. Και ΤΣΕΤΙΝΗΣ Ν. Το νέο διοικητικό συμβούλιο θέλει να ευχαριστήσει τους φίλους του συλλόγου που συμμετείχαν στην διαδικασία.

 

 

Ο σύλλογός μας και ο Άρης Μαγκαφίνης ανανεώσαμε την συνεργασία μας για 4η συνεχόμενη περίοδο. Αυτό που ξεκινήσαμε το καλοκαίρι του 2017 με την συνεργασία μας με την Ακαδημία του ΠΑΟΚ Mundialito του Αλέξη Δήμου κρίνεται απόλυτα επιτυχημένο και σε μεγάλο ποσοστό οφείλεται στον προπονητή μας.

Άρη σου ευχόμαστε να είσαι υγιής και να συνεχίσεις με τον ίδιο ζήλο και όρεξη και την φετινή περίοδο που θα είναι ίσως η δυσκολότερη για όλους μας λόγω της πανδημίας.

Επίσης, ο σύλλογος μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας και την νέα ποδοσφαιρική περίοδο με τον ταλαντούχο μέσο Πέτρο Παναγιωτόπουλο.

Πέτρο καλή συνέχεια με υγεία».

 

Υ.Γ. Περισσότερες πληροφορίες για τον σύλλογο μπορεί να βρει κάποιος μέσω του ακόλουθου «λινκ».

https://www.facebook.com/groups/392317420836506

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr