"Γίνε χορηγός, επένδυσε στον Ποσειδώνα"!

Το μήνυμα των στελεχών του συμπαθούς σωματείου.

Από http://www.askposeidon.gr/

Ο Α.Σ.Κ. Ποσειδών είναι ξεχωριστής περίπτωσης ερασιτεχνικό αθλητικό σωματείο. Είναι ο μόνος σύλλογος που εκπροσωπεί το νησί της Καρπάθου και τους απανταχού Καρπάθιους σε διοργανώσεις Δωδεκανησιακής και παρεμπιπτόντως, Εθνικής εμβέλειας. Αυτή η εκπροσώπηση γίνεται ακατάπαυτα από το 1981. Το ξεχωριστό του συλλόγου μας είναι ότι είναι νησί άγονης γραμμής και τα προβλήματα είναι τριπλάσια από αυτά που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι ερασιτεχνικοί σύλλογοι.

Πέραν από τις κρατικές και θεσμικές επιχορηγήσεις, ένα ερασιτεχνικό σωματείο με ιδιαιτερότητες όπως ο Α.Σ.Κ. Ποσειδών, βασίζεται σχεδόν εξ' ολοκλήρου στις επενδύσεις/χορηγήσεις των απανταχού Καρπαθίων. Ο σύλλογος όλους τους Καρπάθιους του κόσμου και είναι ο μοναδικός σύλλογος που εκπροσωπεί όλους μας αλλά και το νησί μας σε Δωδεκανησιακές και, υπό προϋποθέσεις, Εθνικής εμβέλειας διοργανώσεις. Ο σκοπός της διοίκησης του συλλόγου είναι να κάνει τα πάντα ώστε ο σύλλογος να εκληρώσει τις δυνατότητες του, και γιατί οχι, να υπερβεί τα Δωδεκανησιακά σύνορα στην επόμενη δεκαετία. Το γηπεδικό θέμα του συλλόγου μας, όπως και όλων των συλλόγων που θέλουν να έχουν βλέψεις και όνειρα, φένεται να λύνεται σιγά σιγά, και ευελπιστούμε όλοι ότι σύντομα ο Α.Σ.Κ. Ποσειδώνας θα στεγάζεται στο ενιαίο Ποσειδώνιο Αθλητικό Κέντρο που θα εκπληρώνει τις προηποθέσεις ενός σύγχρονου γηπέδου το οποίο θα λειτουργήσει ως βάση για τα επόμενα άλματα του συλλόγου μας.

Εάν ενδιαφέρεστε να χορηγήσετε και εσείς τον Α.Σ.Κ. Ποσειδών, παρακαλούμε ελάτε σε επαφή μαζί μας συμπληρώνοντας τη παρακάτω φόρμα επαφής. Πατήστε στο συρτάρι με τίτλο "Επικοινωνήστε μαζί μας".

 

Οι χορηγοί του Α.Σ.Κ. Ποσειδών είναι αναγνωρισμένοι για το κύρος και την αξιοπιστία τους. Οι περισσότερες εταιρείες/οργανισμοί εδρεύουν στη Κάρπαθο. Δεν είναι λίγοι οι χορηγοί μας με εθνική εμβέλεια όμως όπως και εταιρείες Καρπάθιων του εξωτερικού, ειδικά από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Στις χορηγήσεις συμπεριλαμβάνονται οικονομικές και υλικές (αγωνιστικός/προπονητικός/συντηρητικός εξοπλισμός) παροχές όπως και εθελοντική παροχή βοηθείας σε διάφορα project. Η βοήθεια τους είναι πάντα πολύτιμη και είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμων σε όλους τους χορηγούς.