Α.Π.Σ.Γρανίτης: "Σοκ" στην Αγία Μαρίνα!

Η ανακοίνωση των στελεχών του σωματείου!

Σοκαρισμένη είναι από το Σάββατο το βράδυ η τοπική κοινωνία της Αγίας Μαρίνας  αλλά και η οικογένεια των Γρανίτη και ΑΟΑΜ στο άκουσμα της είδησης του τροχαίου ατυχήματος που είχαν τα δυο παιδιά του χωριού μας και ποδοσφαιριστές του Γρανίτη, Μανώλης Κυριακάκης και Λεωνίδας Νικολουδάκης.

Το Δ.Σ. του Γρανίτη  σεβόμενο τις οικογένειες των δυο παιδιών, αλλά και την κρισιμότητα της κατάστασης δεν προέβη σε κάποια ανακοίνωση προτού περάσουν τα πρώτα κρίσιμα είκοσί τετράωρα, αλλά λόγο του ενδιαφέροντος που έχει δείξει η ποδοσφαιρική και μη, κοινωνία των Χανίων, νοιώθουμε την ανάγκη να ενημερώσουμε τον κόσμο, και να εκφράσουμε την απεριόριστη συμπαράσταση μας στις οικογένειες των παιδιών, ευχόμενοι για γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στην φυσιολογική τους ζωή.

 

Ο Λεωνίδας ( μέχρι πριν μερικά χρόνια ενεργός ποδοσφαιριστής του συλλόγου) νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και η πορεία της υγείας του κρίνεται ικανοποιητική.

Ο Μανώλης (νυν ποδοσφαιριστής του Γρανίτη) βρίσκετε στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων, τα μηνύματα είναι θετικά, αλλά η κατάσταση του παραμένει κρίσιμη. 

Μανώλη και Λεωνίδα η σκέψη όλων είναι μαζί σας.

Ευχόμαστε σε αυτή την δύσκολη στιγμή της ζωή σας να βγείτε και οι δυο νικητές.

Καλή ανάρρωση και σύντομα κοντά μας.