«Ο Α.Ο.Σκιαθού είναι ομάδα ηρώων»

Ο Πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Μιντζέλος, στο «gipedo.eu»!

 

 

Στο νησί στο οποίο κατοικούσαν αρκετοί Πελασγοί και Κρήτες την περίοδο των προϊστορικών χρόνων, στον μαγευτικό τόπο, ο οποίος βρίσκεται απέναντι από τον Βόλο, στην περιοχή η οποία διακρίνεται για την εκθαμβωτική της ομορφιά στα βάθη των αιώνων, εκπροσωπείται από έναν ιστορικό αθλητικό σύλλογο, ο οποίος είναι ευρέως γνωστός στα νησιά των Σποράδων και όχι μόνο… Πρόκειται, φυσικά, για τον Α.Ο. Σκιάθου, ο οποίος κοσμεί με την παρουσία του στην κοινωνία όλο τον Νομό Μαγνησίας και ευελπιστεί, διαρκώς, να φανερώνει στον αθλητισμό τη δική του κυριαρχία… Αυτή για την οποία μας μίλησε, προ ημερών, μέσω του «gipedo.eu», ο Πρόεδρος του σωματείου, κ. Μιντζέλος, εξωτερικεύοντας τις απόψεις του για τον εν λόγω σύλλογο, αλλά και τα δικά του «θέλω»!  

 

 

 

 

 

 

 

 

«Εγώ διατηρώ τη θέση του Προέδρου στον Α.Ο. Σκιάθου, επί σειρά τεσσάρων (4) ετών και συνάμα κατέχω μια αλυσίδα εστιατορίων στο εν λόγω νησί. Αυτές είναι οι δύο κύριες δραστηριότητες μου και σκοπός μου είναι η συνεχής πρόοδος αυτών σ ‘όλα τα επίπεδα. Ο Α.Ο. Σκιάθου αποτελεί γι’ εμένα τη μεγάλη μου αγάπη, γ’ αυτό, άλλωστε, χρηματοδοτώ, διαχρονικά, τον εν λόγω σύλλογο», ήταν, προ ημερών, οι πρώτες κουβέντες του κ. Μιντζέλου, στην ιστοσελίδα μας, ο οποίος πρόσθεσε στην συνέχεια.

 

 

«Είμαι περήφανος για το γεγονός πως ο Α.Ο. Σκιάθου αποτελείται από, περίπου, 150 νεαρούς αθλητές, οι οποίοι στελεχώνουν τα αναπτυξιακά μας συγκροτήματα, από μια ανδρική ποδοσφαιρική ομάδα, η οποία συμμετέχει, διαχρονικά, στα Πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας (φέτος στην Α’ Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας), αλλά και από μια ομάδα κλασικού αθλητισμού, η οποία αποτελεί μέλος του ΣΕΓΑΣ και έχει στο έμψυχο δυναμικό της 40 ενεργά δελτία. 

 

 

 

Επιπλέον, οι ομάδες μας γυμνάζονται στο γήπεδο του νησιού, το οποίο διαθέτει πλαστικό τάπητα, ο οποίος, όμως, χρειάζεται να αλλαχτεί. Το σωματείο μας χρειάζεται να χρηματοδοτηθεί από τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας, προκειμένου να μπορέσει να προχωρήσει στις απαραίτητες εργασίες για την ανακατασκευή του γηπέδου, αλλά και των υπόλοιπων χώρων αυτού. Η χρηματοδότηση του έργου, το οποίο θα κοστίσει, περίπου, 600.000 ευρώ, έχει εγκριθεί από τη Δημοτική Αρχή  και ευχή όλων μας είναι η δημιουργία ενός εντυπωσιακού οικοδομήματος, το οποίο θα διαθέτει μέχρι και χώρους «πάρκινγκ».

 

 

 

Το αναφέρω αυτό γιατί εμείς και ο Α.Ο. Σκόπελος ταλαιπωρούμαστε, αφάνταστα, σε ό,τι αφορά τη μετακίνηση μας στις διάφορες περιοχές για τη διεξαγωγή των εκτός έδρας αγώνων μας (13 στο σύνολο), η οποία μας κοστίζει, περίπου, 20.000 ευρώ ετησίως. Συνεπώς, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως ο Α.Ο. Σκιάθου μοιάζει με μια ομάδα ηρώων, οι οποίοι μοχθούν, διαχρονικά με σκοπό την αναβάθμιση του αγαπημένου της σωματείου σ’ όλα τα επίπεδα», πρόσθεσε, προ ημερών, ο κ. Μιντζέλος, για να αναφέρει στην συνέχεια:

 

 

«Σε ό,τι αφορά την πορεία της ομάδας μας, την περασμένη σεζόν, το ανδρικό συγκρότημα του Α.Ο. Σκιάθου εξασφάλισε από νωρίς την παραμονή του στον…μαραθώνιο της Α’ τοπικής κατηγορίας, δίνοντας την ευκαιρία σε πολλούς παίκτες τους να δώσουν το παρών στα επίσημα ματς. Συγκεκριμένα, στο πρόσφατο Πρωτάθλημα, ο Α.Ο. Σκιάθου μέτρησε 37 δελτία, τερμάτισε στην 8η θέση του….μαραθωνίου της Α’ τοπικής κατηγορίας και μπορεί, εύκολα, να περηφανεύεται για την παρουσία πολλών νεαρών ποδοσφαιριστών στο ρόστερ του.

 

 

Εν όψει της επόμενης σεζόν, σκοπός μας είναι η πραγματοποίηση μιας καλής πορείας στο Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας με την ευχή να πετύχουμε τον σκοπό μας. Προπονητής της ομάδας μας θα είναι, για μια ακόμα σεζόν, ο κ. Γιώργος Καλλιακούδας, ο οποίος εργάζεται με επιτυχία, τα τελευταία έτη, της ομάδας», είπε, στην συνέχεια, ο κ. Μιντζέλος, για να προσθέσει, ακολούθως:

 

 

 

«Επιπλέον, ο Α.Ο. Σκιάθου δείχνει, διαχρονικά, ενδιαφέρον για την ανάπτυξη του αθλητισμού, γεγονός το οποίο έχει φανερωθεί από την συχνή διεξαγωγή  μιας σειράς από τουρνουά Ακαδημιών με την συμμετοχή πολλών ποδοσφαιριστών, αλλά και τη φιλοξενία αρκετών γονέων αυτών.  Κάτι παρεμφερές συνέβη, το περασμένο Πάσχα στις αθλητικές μας εγκαταστάσεις, με την ομάδα μας να κερδίζει την 3η θέση στο φιλικό αυτό τουρνουά». 

 

Υ.Γ. Περισσότερες πληροφορίες για τον σύλλογο μπορεί να βρει κάποιος μέσω του ακόλουθου «λινκ».

 

https://www.facebook.com/pg/aoskiathou/photos/?ref=page_internal