«Ο Αλμυρός είναι ανταγωνιστικός στον αθλητισμό»!

 

Ο παράγοντας του συλλόγου, Απόστολος Τσίλιος, στο «gipedo.eu»!

 

 

Ένα από τα καμάρια του Νομού Μαγνησίας αποτελεί, πλέον, το πρότυπο πολλών ανθρώπων οι οποίοι διαμένουν στην Περιφέρεια της Θεσσαλίας! Πρόκειται, φυσικά, για το σωματείου το οποίο εδρεύει πλησίον της πόλης του Βόλου με το όνομα, Γ.Σ. Αλμυρός και με την εν γένει παρουσία του έχει προκαλέσει ιδιαίτερο «ντόρο» στον αθλητισμό… Εξού, άλλωστε, τα λόγια του παράγοντα του συλλόγου, επί σειρά ετών,  Απόστολου Τσίλιου… 

 

 

«Εγώ υπηρετώ, αρκετά έτη, τον αθλητικό σύλλογο, Γ.Σ. Αλμυρός, ο οποίος μετέχει, τα τελευταία χρόνια, στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Την περασμένη σεζόν, το ανδρικό μας τμήμα πορεύτηκε, αρχικά, με τον προπονητή, Στέλιο Αρσένο, όπως και με τον Κώστα Βιλιτζέλο από τον Ιανουάριο και έπειτα. Η ομάδα μας συμμετείχε, πέρσι, στον 4ο όμιλο, κατέκτησε την 5η θέση στον βαθμολογικό πίνακα και παρέμεινε με σχετική άνεση στην συγκεκριμένη διοργάνωση, εν όψει της επόμενης σεζόν.

 

 

Επίσης, ο Γ.Σ. Αλμυρός εδρεύει στο γήπεδο της περιοχής, Αλμυρός Βόλου, το οποίο είναι χωρητικότητας 1.500 θέσεων, ενώ διαθέτει αναπτυξιακά τμήματα τα οποία συγκροτούνται από αθλητές οι οποίοι γεννήθηκαν τα έτη, 2003, 2004, 2005, 2006 και 2007. Τα αναπτυξιακά μας τμήματα καθοδηγούνται από τους προπονητές, Παναγιώτη Βούλγαρη, Ιάσων Ακρίβο και Θοδωρή Σκούρα», πρόσθεσε, προ ημερών, ο κ. Απόστολος Τσίλιος για να συμπληρώσει, λέγοντας.

«Ο Γ.Σ. Αλμυρός είναι ένας σύλλογος με έντονη δραστηριότητα και αρκετές επιτυχίες στον χώρο του αθλητισμού. Η ανδρική μας ποδοσφαιρική ομάδα ανήλθε στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, την Άνοιξη του έτους 2017, ενώ την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, κατάφερε να κερδίσει την 3η θέση στην συγκεκριμένη διοργάνωση, καθοδηγούμενη από τους προπονητές, Λάκη Μπακάλη και Κώστα Σταματίου.

 

 

Επίσης, ο σύλλογος μας δραστηριοποιείται στον χώρο της πετοσφαίρισης, του κλασικού αθλητισμού, όπως και της καλαθοσφαίρισης, δείχνοντας την αγάπη του για τον υγιή αθλητισμό. Οι ομάδες μπάσκετ και βόλεϊ του Γ.Σ. Αλμυρού στεγάζονται στο κλειστό γυμναστήριο της εν λόγω περιοχής και διαθέτει, περίπου, 300 αθλητές-τριες σ’ όλα τα τμήματα του. Σκοπός των μελών του σωματείου μας είναι η διαγραφή μιας πορείας πρωταθλητισμού σ’ όλα τα επίπεδα με την ευχή να πετύχουμε τον σκοπό μας. Άλλωστε, ο Γ.Σ. Αλμυρός όλου ανέδειξε, στο παρελθόν, το ταλέντο ορισμένων ποδοσφαιριστών, όπως του Βασίλη Βασιλάκου, του Θανάση Κωστούλα, του Τάσου Λαγού, αλλά και του Κώστα Σταματίου. Πρόεδρος του σωματείου μας είναι ο επιχειρηματίας, κ. Γιώργος Κοντογεωργάκης, ο οποίος μοχθεί, καθημερινά, για την προοδευτική πορεία του σωματείου μας».