«Η Κορώνη ζει για μια σύγχρονη αθλητική ζωή»!

Ο Πρόεδρος του συλλόγου, Παύλος Σιψάς, στο «gipedo.eu»!

 

 

 

Στην άκρως ελκυστική όψη του Βενετσιάνικου κάστρου, στην καρδιά της όμορφης αρχαίας περιοχής, Ασίνη, η οποία μετανομάστηκε στη νεότερη εποχή σε Κορώνη, δεσπόζει η δύναμη του Ακρίτα, η οποία κάποιον αδιάφορο δεν αφήνει… Η αναφορά γίνεται, φυσικά, για τον αθλητικό σύλλογο της παραλιακής αυτής περιοχής, ο οποίος ξεχωρίζει για την προσφορά του την κοινωνική, την αγάπη του για τη νεολαία και την ταυτότητα του τη ξεχωριστή… Αυτή για την οποία μας μίλησε, προ ημερών, μέσω του «gipedo.eu», ο διοικητικός ηγέτης του σωματείου, κ. Παύλος Σιψάς, με λόγια ξεκάθαρα…

 

 

 

«Εγώ διατηρώ τον ρόλο του Προέδρου στον σύλλογο του Α.Ο. Κορώνης ο Ακρίτας, ενώ στο παρελθόν πρόσφερα τις υπηρεσίες μου στην συγκεκριμένη ομάδα με την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή. Αγωνίστηκα στον εν λόγω σύλλογο, επί σειρά τεσσάρων ετών, κέρδισα πλούσιες εμπειρίες, στη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων και αισθάνομαι περήφανος που στηρίζω το αγαπημένο μου σωματείο», είπε, αρχικά, προ ημερών, ο κ. Παύλος Σιψάς, για να προσθέσει στην συνέχεια.  

«Προπονητής της ομάδας μας, φέτος, είναι ο κ. Σπύρος Τσίκινης, ενώ πέρσι, ήταν ο κ. Δημήτρης Κουτσουμπός, ο οποίος, παράλληλα, διατηρεί το πόστο του ποδοσφαιριστή στον σύλλογο. Ο κ. Κουτσουμπός ανέλαβε, τον περασμένο Ιανουάριο, την τεχνική ηγεσία της ομάδας, αντί του κ. Σωτήρη Μπουραντώνη, ο οποίος ερχόταν στην Κορώνη από την πόλη της Καλαμάτας.

 

 

 

Παλαιότερα, ο σύλλογος μας συνεργάστηκε με τους κόουτς, Νίκο Σαββίδη και Νίκο Σταμάτη, οι οποίοι δεν εργάζονται, πλέον, στον σύλλογο. Εν όψει της διεξαγωγής του νέου Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας, τα στελέχη του σωματείου πρόκειται να αναζητήσουμε έναν νέο προπονητή, αφού ο κ. Κουτσουμπός θα διατηρηθεί στον σύλλογο μόνο με την ιδιότητα του αθλητή. Το ανδρικό τμήμα του σωματείου μας εδρεύει στο γήπεδο της περιοχής, Μεμί Κορώνης, το οποίο διαθέτει φυσικό τάπητα, ωραίους χώρους αποδυτηρίων, αλλά όχι και εξέδρες. Σκοπός μας είναι η συνεχής βελτίωση της ομάδας μας σ’ όλα τα επίπεδα με την ελπίδα να κερδίζει αυτή, συνεχώς, την εκτίμηση του κόσμου. Σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό της ομάδας μας, αυτή έχει ενισχυθεί με ορισμένους ποδοσφαιριστές από την πόλη της Καλαμάτας, με την ευχή να διαγράψει το ανδρικό μας τμήμα μια θετική ρότα στο νέο Πρωτάθλημα. Παράλληλα, οι ομάδες υποδομής του Α.Ο. Κορώνης ο Ακρίτας θα στηριχτούν στην καθοδήγηση των προπονητών, Δημήτρη Κουτσουμπού και Κώστα Μουτζούρη, με βασική επιδίωξη την ορθή καλλιέργεια του ταλέντου των νεαρών παικτών μας», πρόσθεσε, στην συνέχεια, ο κ. Παύλος Σιψάς, για να υπερθεματίσει, λέγοντας:

 

 

«Οι αθλητικές εγκαταστάσεις στην κωμόπολη μας δεν είναι αρκετές, αφού πέρα από το γήπεδο του ποδοσφαίρου και ένα ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ, εντός του σχολικού κτηρίου, δεν υπάρχει κάποιο άλλο γυμναστήριο ή γήπεδο για τη διεξαγωγή προπονήσεων. Ευχάριστο γεγονός γι’ όλους μας, αποτελεί η σοβαρή πιθανότητα της κατασκευής ενός κλειστού γυμναστηρίου, ίσως και ενός ποδοσφαιρικού γηπέδου, σε χώρο οποίος βρίσκεται  πλησίον του «πάρκινγκ» της Κορώνης, καθώς τα αρμόδια όργανα έχουν προχωρήσει στη μελέτη του συγκεκριμένου χώρο. Εκεί υπάρχει μια μεγάλη έκταση, περίπου, 12 στρεμμάτων, ο οποίος ευχόμαστε να αξιοποιηθεί, κατάλληλα, από τους αρμόδιους φορείς, ώστε να αναβαθμιστεί ο αθλητισμός στην περιοχή της Κορώνης».