«Το Λεωνίδιο ανοίγει….ορίζοντες στη νεολαία»!

Ο Πρόεδρος του ποδοσφαιρικού σωματείου, Στρατής Βερβέσος, στο «gipedo.eu»!

 

Με συμμάχους την ειλικρίνεια, η οποία τον χαρακτηρίζει ως άνθρωπο από τα παιδικά του χρόνια,  αλλά και με τη διάθεση να καταδείξει στο ευρύ κοινό το σπουδαίο όραμα του στον αθλητισμό, μίλησε, προ ημερών, ο  κ. Στρατής Βερβέσος, για τη μεγάλη του αγάπη. Αυτή, φυσικά, δεν είναι άλλη από τον ιστορικό σύλλογο της ιδιαίτερης πατρίδας του, Α.Σ. Λεωνίδιο, για χάρη του οποίου ο Πρόεδρος του εν λόγω σωματείου έχει αφιερώσει ένα μεγάλο μέρος της ζωής του, όπως είναι καταφανές μέσα από τα παρακάτω λεγόμενα του. 

«Στον τόπο μας υπάρχει μόνο ένας ποδοσφαιρικός σύλλογος, ο οποίο μετέχει στα Πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Αρκαδίας! Αυτός δεν είναι άλλος από τον Α.Σ. Λεωνιδίου, ύστερα από την απόσυρση του Ολυμπιακού Λεωνιδίου από τον αθλητικό χάρτη του Νομού μας. Η συγκεκριμένη ομάδα δεν συμμετέχει, φέτος, για πρώτη σεζόν στις διοργανώσεις της Ένωσης και κάποιοι από τους πρώην, πλέον, αθλητές της έχουν ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό του Α.Σ Λεωνιδίου.

Σε ότι αφορά την πορεία της ανδρικής μας ομάδας στο φετινό Πρωτάθλημα, αυτή μπορεί να χαρακτηριστεί ως επιτυχής, κρίνοντας από το γεγονός πως, εξ’ αρχής, σκοπός μας δεν ήταν η άνοδος του τμήματος στη Γ’ Εθνική. Στόχος μας ήταν και παραμένει η διαγραφεί μιας ικανοποιητικής πορείας στον… μαραθώνιο της Α’ Ε.Π.Σ. Αρκαδίας, με την ευχή να είναι, διαρκώς, η ομάδα μας ανταγωνιστική στο συγκεκριμένο θεσμό. Ο Α.Σ. Λεωνιδίου καθοδηγείται, φέτος, από τον προπονητή, Αργύρη Κατσίφτη, ο οποίος αντικατέστησε, πέρσι, τον κόουτς, Μάριο Παναγιώτου.

Εκείνος, με την σειρά του, έλαβε στον σύλλογο τη θέση του προπονητή, Γιάννη Νενεκούμη, με τον οποίο ο Α.Σ. Λεωνιδίου γνώρισε την αθλητική καταξίωση που έπρεπε στον ποδοσφαιρικό χώρο. Επίσης, ο Α.Σ. Λεωνιδίου διαθέτει και αναπτυξιακά συγκροτήματα, τα οποία καθοδηγούνται από τους προπονητές, κ. Τσίφτη και κ. Χρυσοχόο, οι οποίοι πλαισιώνονται από, περίπου, 80 αθλητές», ήταν, πρόσφατα, οι πρώτες κουβέντες του κ. Στρατή Βερβέσου, στην ιστοσελίδα μας, ο οποίος πρόσθεσε στην συνέχεια.

 

«Πέρα από το άθλημα του ποδοσφαίρου, ο Α.Σ. Λεωνιδίου αναπτύσσει και το σπορ της πετοσφαίρισης, συνεργαζόμενος με την προπονήτρια, κα. Κονδυλάρου, η οποία γυμνάζει τις ομάδες Παγκορασίδων και Κορασίδων του σωματείου μας. Κοινό στοιχείο όλων των τμημάτων του Α.Σ. Λεωνιδίου είναι η πολύ μικρή ηλικία των αθλητών-τριών μας, οι οποίοι επανδρώνουν, φέτος, τα ρόστερ των συγκροτημάτων μας.

Σκεφτείτε πως η ανδρική ποδοσφαιρική μας ομάδα έχει μέσο όρο ηλικίας τα 21 έτη, ενώ διατηρεί συνεργασία με τον Αστέρα Τρίπολης, με την ευχή παραχωρεί σ’ αυτό το σωματείου τους πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές της, με την ευχή να διαγράψουν αυτοί αξιόλογη καριέρα σε υψηλό επίπεδο.

Ήδη, ο 15χρονος μέσος, Τζίρμας, συμμετέχει, φέτος, στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας Κ15 του Αστέρα Τρίπολης και ευχή όλων μας είναι η καλύτερη δυνατή σταδιοδρομία για τον αθλητή, ο οποίος προέρχεται από το φυτώριο του Α.Σ. Λεωνιδίου»..