«Να νιώσουμε Πρωταθλητές στη Νέα Κίο»!

 

Ο προπονητής των ομάδων της Νέας Κίου, Γιάννης Νενεκούμης, στο «gipedo.eu»!

 

 

Υπηρετεί για δεύτερη σεζόν τους αθλητικούς συλλόγους από τη Νέα Κίο Αργολίδας και αναμφίβολα έχει αφήσει, μέχρι σήμερα, την προσωπική του σφραγίδα στην εξελικτική πορεία των δύο σωματείων. Ο καταξιωμένος προπονητής, Γιάννης Νενεκούμης, μαζί με μια ομάδα συνεργατών του επιδιώκουν, καθημερινά, την ανοδική πορεία του Αργοναύτη Νέας Κίου και του Α.Ο. Νέας Κίου σ’ όλα τα επίπεδα, δείχνοντας με, περίτρανα, το σπουδαίο έργο τους στον αθλητισμό. Ένα ποδοσφαιρικό οικοδόμημα, το οποίο αποτελεί πρότυπο για πολλές ομάδες της χώρας μας και για το οποίο ο ίδιος μας μίλησε, προ ημερών, λέγοντας, χαρακτηριστικά, πως:  

 

«Εγώ υπηρετώ τον Αργοναύτη Νέας Κίου και τον Α.Ο. Νέας Κίου, για δεύτερη συνεχή χρονιά, ευελπιστώντας να συμβάλω στην προσπάθεια των στελεχών του σωματείου για την ανάπτυξη των δύο σωματείων σ’ όλα τα επίπεδα. Εκτιμώ πως η πορεία των δύο συλλόγων βαδίζει σε ικανοποιητικό δρόμο, κάτι το οποίο είναι εμφανές σ’ όλους όσους έχουν παρακολουθήσει τις ομάδες μας. Βέβαια, η εκπλήρωση του συγκεκριμένου στόχου δεν αποτελεί μόνο δικό μου ευεργέτημα, αλλά και ορισμένων, ακόμα, ανθρώπων, οι οποίοι συνεργάζονται, άψογα, μαζί μου στην τεχνική ηγεσία των ομάδων. Τόσο, ο συνεργάτης μου κ. Διάκος, όσο και η υπεύθυνη επικοινωνίας των συλλόγων, Πένυ Τσακίρη, όπως και τα πρόσωπα, τα οποία βρίσκονται κοντά στις ομάδες μας, έχουν τοποθετήσει τη δική τους…σφραγίδα στο έργο μας», είπε, προ ημερών, αρχικά, ο πάλαι ποτέ προπονητής του Παναυπλιακού για να προσθέσει στην συνέχεια.

 

«Ο Αργοναύτης Νέας Κίου βασίζεται, εν πολλοίς, στα αναπτυξιακά του τμήματα, όπως και στις ομάδες του Α.Ο. Νέας Κίου, οι οποίες αποτελούν τον τροφοδότη αξιόλογων αθλητών για τον Αργοναύτη. Στο φετινό, μάλιστα, Πρωτάθλημα της Α1’ Ε.Π.Σ. Αργολίδας, ο Αργοναύτης Νέας Κίου διαγράφει πορεία πρωταθλητισμού (2η θέση), ωστόσο δεν είναι αυτοσκοπός του η άνοδος στη Γ’ Εθνική. Εκτιμώ πως ο Τροιζηνιακός διατηρεί τις περισσότερες πιθανότητες για την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία, ωστόσο όλα, στην συγκεκριμένη υπόθεση, θα φανούν στο μέλλον. Εμείς, φυσικά, θα μπορούσαμε να ήμασταν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α1’ αν είχαμε αποφύγει την ήττα ή τις δύο ισοπαλίες τις οποίες έχουμε υποπέσει, μέχρι τώρα, αλλά, δυστυχώς, ο «Covid 19» έχει εμποδίσει την αποστολή μας. Το αναφέρω αυτό, καθώς η διακοπή των Πρωταθλημάτων έχει επηρεάσει αρνητικά τον βαθμό της αγωνιστικής κατάστασης των παικτών μας, οι οποίοι χάνουν, διαρκώς, τον ρυθμό τους. Παρ’ όλα αυτά, εμείς θέλουμε να νιώσουμε, κάποια στιγμή, Πρωταθλητές, κάτι το οποίο έχει να συμβεί 32 έτη! Στην προσπάθεια μας, λοιπόν, να εκσυγχρονίσουμε το σωματείο μας, έχουμε προχωρήσει στην απόκτηση μερικών ποδοσφαιριστών, ευελπιστώντας στην καλυτέρευση της ποιότητας του ανδρικού τμήματος του Αργοναύτη Νέας Κίου. Ο λόγος για τον πρώην δεξιό αμυντικό του Παναργειακού, Σταύρο Μπούρη, τον τέως ακραίο επιθετικό του Ατρομήτου Παναριτίου Ναυπλίου, Γιάννη Πίτρη, αλλά και τον πρώην αμυντικό μέσο του Α.Γ.Ο. Ναυπλίου, Δαναό Τόλιο. Αντίθετα, στο ρόστερ της ομάδας μας δεν ανήκει, πλέον, ο ακραίος επιθετικός, Άγγελος Καμπιώτης, ο οποίος έχει ενταχτεί στο έμψυχο δυναμικό του Παναργειακού. Συνεπώς, τα μέλη των σωματείων, όπως και εγώ σε συνεργασία με τον συνεργάτη μου, κ. Διάκο, αλλά και τον προπονητή τερματοφυλάκων, Θοδωρή Κλεισάρη, ευελπιστούμε να εξελίσσουμε, διαρκώς, τα δύο σωματεία τα οποία υπηρετούμε, με την ευχή να υλοποιούμε, συνεχώς, τον σκοπό μας».