Ο Μυγδονιακός δείχνει κυριαρχία με Ευστρατία!

Η καταξιωμένη προπονήτρια, Ευστρατία Κοκκίνου, στο «τιμόνι» του συλλόγου πετοσφαίρισης!

 

Στην σκιά της λύσης της συνεργασίας τους με την προπονήτρια, Άντζυ Τρίψια, τα στελέχη του Μυγδονιακού έχουν εντοπίσει την κόουτς, η οποία θα δώσει όραμα και επιτυχίες στην «οικογένεια» του συλλόγου αυτού… Πρόκειται για την πολύπειρη προπονήτρια, Ευστρατία Κοκκίνου, η οποία έχει, ήδη, αναλάβει την τεχνική ηγεσία των ομάδων, γυναικών και κορασίδων του Μυγδονιακού, εν όψει της νέας χρονιάς, με την ελπίδα να ταυτίσει το όνομα της με αποτελέσματα ιδανικά… Ιδού, άλλωστε, το περιεχόμενο της ανανοίνωσης την οποία έχουν εκδώσει τα στελέχη του σωματείου, σχετικά με την πρόσληψη της κόουτς, η οποία θα ηγηθεί των προσπαθειών αυτού στις επίσημες διοργανώσεις των δύο τμημάτων του Μυγδονιακού…

 

 

«O Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας της ομάδας με την καταξιωμένη προπονήτρια κα ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ, που αναλαμβάνει τα τμήματα γυναικών και κορασίδων του Συλλόγου.

Η επιλογή της πολύπειρης κόουτς στο "τιμόνι" της γυναικείας ομάδας που θα αγωνιστεί στην Β' Εθνική Κατηγορία της ΕΠΕΣΘ με υψηλούς στόχους, δεν έχει να κάνει μόνο με τις επιτυχίες της ως αθλήτρια στο ελληνικό και διεθνές επίπεδο (Φιλαθλητικός Όμιλος Γ.Θ. & Βυζαντινός Α.Ο.).

Η κα Κοκκίνου, με 25 χρόνια πλούσιας προπονητικής εμπειρίας σε συλλόγους και αγωνιστικά τμήματα που πρωταγωνίστησαν στο ελληνικό volley όπως ΦΟΓΘ (Α1), ΒΑΟ (Β' Εθν.), ΑΝΑΤΟΛΙΑ (Α2 & Α1), ΔΑΣΩ (Α1), ΑΡΗΣ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ & ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΑ ΠΑΥΛΟΥ, θα προσθέσει αξία στον Σύλλογό μας.

Ταυτόχρονα, ο Μυγδονιακός έχει την τιμή να παραδίδει στην κα. Κοκκίνου το πολύτιμο έμψυχο υλικό του, έχοντας ήδη αξιολογήσει ότι η νέα προπονήτρια διαθέτει το σύνολο των ικανοτήτων που απαιτούνται για να συνεχίσει την αξιόλογη πορεία τόσο της γυναικείας ομάδας, όσο και των κορασίδων.

Κόουτς, η Μυγδονία σε έχει ήδη καλοσορίσει και μαζί της εμείς στον Μυγδονιακό σου ευχόμαστε καλή επιτυχία, δύναμη, κουράγιο και υγεία».