«Διάνα» με Τάνια ο Φιλαθλητικός, “Best” με “Belt” ο Τύρναβος!

Η Τάνια Μπέλτσιου στο «gipedo.eu»!

 

Μια χαριτωμένη κυρία αφουγκράζεται τον παλμό των νεαρών παιδιών και χαρίζει τον δικό της παλμό στους ένθερμους υποστηρικτές της… Ένα 26χρονο κορίτσι με καταγωγή από την πόλη των ξεχωριστών μνημείων και ιδιαίτερων θεάτρων προσφέρει, καθημερινά, τη δική της «παράσταση» σε διαφορετικούς χώρους και από διαφορετικά πόστα… Μια πολύ γλυκιά φυσιογνωμία μοιράζει χαμόγελα ευτυχίας στον τόπο που το Μπουρανί και το καρναβάλι των Διονυσιακών αποτελούν τα έθιμα των κατοίκων του και ομορφαίνει τον κόσμο όπως οι δυτικές κλιτύες του Ολύμπου τον Τύρναβο και ο λόφος του Φρουρίου τη Λάρισα.

Στην πόλη στην οποία η γοητευτική Τάνια συναντά την ωραία φίλη της Ελένη ως "δασκάλα" στο φυτώριου του Φιλαθλητικού, έστω και αν η δυναμική Μπέλτσιου αγωνίζεται σε διαφορετική ομάδα (Τύρναβος) από την Μπαζιάνα στην σάλα… Μια σχέση ζωής, η οποία συνδέει δύο εξαίρετες κοπέλες, δύο ιστορικούς τόπους, αλλά και δύο σπουδαίους συλλόγους με διαφορετικούς, όμως στόχους και ρόλους στον αθλητισμό για τις ίδιες …

 

 

Η Τάνια Μπέλτσιου φροντίζει να συνεργάζεται, άψογα, με την άψογη προπονήτρια στις ομάδες ανάπτυξης του Φιλαθλητικού Λάρισας, ενώ δε βοηθάει την έξοχη πασαδόρο του ίδιου συλλόγου, καθώς αμφότερες αγωνίζονται σε διαφορετικά «φιλέ» με έπαθλο τους δύο ή τους τρεις πόντους της νίκης…

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η 26χρονη ακραίου του Τυρνάβου και φέρελπι κόουτς του Φιλαθλητικού Λάρισας βρίσκει τον τρόπο να μαγεύει τα πλήθη και να δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες, προκειμένου να κερδίσει, διαρκώς, την εκτίμηση του κόσμου για το έργο της…

 

 

Όπως το ίδιο έπραξε, την Τρίτη το μεσημέρι, η ίδια μιλώντας στην ιστοσελίδα μας για τη ρότα της προσωπικής της καριέρας και τους προσεχείς στόχους της.

 

«Γεννήθηκα το έτος 1992 και από μικρή ηλικία ασχολήθηκα με τον αθλητισμό. Σημαντική συμβολή στην απόφαση μου να πράξω κάτι τέτοιο είχε η πάλαι ποτέ γυμνάστρια μου, Δήμητρα Σουλιώτη, όπως και η νυν πασαδόρος του Φιλαθλητικού Λάρισας, Ελένη Μπαζιάνα. Η Ελένη μαθήτευε στο ίδιο σχολείο μ’ εμένα (13ο Γυμνάσιο) και γι’ αυτό η σχέση μου μαζί της είναι διαχρονική.

 

Η αθλητική μου καριέρα είχε αφετηρία τον Φιλαθλητικό Λάρισας το έτος 2005. Την συγκεκριμένη σεζόν συνεργάστηκα με τον νυν προπονητή της ίδιας ομάδας, Δημήτρη Ιόβτσεφ και στην συνέχεια με τον Τάσο Ασημακόπουλο. Στον συγκεκριμένο σύλλογο παρέμεινε δύο έτη, αφού στην συνέχεια αποφάσισα να αποσυρθώ από την ενεργό δράση, λόγω του σοβαρού τραυματισμού μου στο γόνατο», είπε, αρχικά, στην ιστοσελίδα μας η 26χρονη βολεϊμπολίστρια και εξελίξιμη προπονήτρια για να προσθέσει στην συνέχεια.

 

 

«Η επιστροφή μου στον αθλητικό χώρο συνέβη το έτος 2013, όταν συμφώνησα με τα στελέχη του Σ.Π.Α. Καρδίταας την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών. Η ένταξη μου στο ρόστερ του Σ.Π.Α. Καρδίταας προέκυψε με αφορμή την προαγωγή μου στην σχολή των Τ.Ε.Ι στην πόλη της Καρδίτσας, προκειμένου να παρακολουθήσω έναν κύκλο σπουδών πάνω στο αντικείμενο της διαιτολογίας.

Στον συγκεκριμένο σύλλογο πρόσφερα τις υπηρεσίες μου μια σεζόν, συνεργαζόμενη με την προπονήτρια, Μαρία Σκανίκα, στο Πρωτάθλημα της Ε.Σ.Π.Ε.Κ.Ε.Λ και στην συνέχεια εντάχτηκα στο έμψυχο δυναμικό ου Τυρνάβου.

Φέτος είναι η τρίτη συνεχή σεζόν στην οποία συμμετέχω στις αγωνιστικές δραστηριότητες του συγκεκριμένου συλλόγου και μπορώ να σας πω πως έχω μείνει ικανοποιημένη από την συνεργασία μου με τα στελέχη του συγκεκριμένου σωματείου.

 

 

Την προπέρσινη σεζόν συνεργάστηκα με τον κόουτς, κ. Μπουσμπούκη, ενώ πέρσι και φέτος με τον κ. Παπακωνσταντίνου, με τον οποίο πορεύεται η ομάδα η οποία βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Την περσινή σεζόν, το συγκρότημα μας πρωταγωνίστησε στο Πρωτάθλημα της Ε.Σ.Π.Ε.Κ.Ε.Λ, ενώ, φέτος, παρουσιάζεται στην ίδια διοργάνωση με πιο νεανικό ρόστερ», πρόσθεσε η έξοχη αθλήτρια και νεαρή προπονήτρια για να υπερθεματίσει. «Πέρα από την αγωνιστική μου παρουσία στον Τύρνναβο,τη φετινή σεζόν συνεργάζομαι με τα στελέχη του Φιλαθλητικού Λάρισας, προπονώντας μερικές αθλήτριες οι οποίες συμμετέχουν στα προ-αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου.

 

 

Παράλληλα, γυμνάζω μια ομάδα νεαρών παιδιών, η οποία εδρεύει στην περιοχή του Σικούριου Λάρισας και συνεργάζεται με τους ανθρώπους του Φιλαθλητικού Λάρισας. Η συνεργασία μου με τους ανθρώπους του συγκεκριμένου συλλόγου είναι άψογη, ενώ σκοπός μου δεν είναι άλλος από την συμβολή στην ανοδική εξέλιξη του ταλέντου των νεαρών αθλητριών και τη μετάδοση της αγάπης του βόλεϊ σ’ αυτούς. Είμαι περήφανη για το γεγονός πως συνεργάζομαι μ’ έναν πολύ οργανωμένο σύλλογο, ο οποίος φροντίζει για το μέλλον των νεαρών παικτριών του. Σκεφτείτε πως κάθε χρόνο τα προ-αγωνιστικά μας συγκροτήματα συμμετέχουν σε μια σειρά από φιλικά τουρνουά και έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν με το αγαπημένο τους σπορ».