«Αναβαθμίζουμε και καθιερώνουμε τον Αίαντα Μαλεσίνας»!

Ο συνεργάτης του Αναστάσιου Μαγγαφά, Αργύρης Μπέσιος, στο «gipedo.eu»!

 

 

 

Έξι χρόνια γεμάτα αθλητική διδασκαλία, εμπειρία στον αθλητισμό και άνοιγμα στον πολιτισμό ενός τόπου, ο οποίος εδρεύει μακριά από το Λεκανοπέδιο του Νομού Αττικής.

Έξι έτη συνοδευόμενα με πολλές προπονήσεις, με την πρόοδο των νεαρών παικτριών, με την ανάπτυξη της πετοσφαίρισης σ’ έναν, ακόμα, Νομό. Στον Νομό Φθιώτιδας και ειδικότερα στην περιοχή της Μαλεσίνας, στην οποία το συγκεκριμένο σπορ καλλιεργείται, έντονα, από μια ομάδα ατόμων με τον τίτλο των εκσυγχρονιστών αυτού.    

Ο πάλαι ποτέ λίμπερο της ομάδας, Αργύρης Μπέσιος, είναι ένας εξ’ αυτών, αφού το αθλητικό του έργο στον σύλλογο της «καρδιάς» του μόνο ασυγκίνητο δεν έχει μείνει από το ευρύ κοινό. Πόσο μάλλον από την ιστοσελίδα μας, η οποία παρέθεσε, πρόσφατα, τον λόγο στον κ. Αργύρη Μπέσιο, ο οποίος μας ανέφερε, χαρακτηριστικά, πως:

«Εγώ κατάγομαι από την περιοχή της Μαλεσίνας και ασχολούμαι, ενεργά, με το άθλημα της πετοσφαίρισης από την αγωνιστική περίοδο, 1992-93. Ακόμα, το έτος 1996, φοιτούσα στην πόλη της Λαμίας και δη στο τμήμα Ηλεκτρολογίας-Μηχανολογίας και αποτελούσα μέλος της Πανεπιστημιακής ομάδας.

Επίσης, έχω προσφέρει τις υπηρεσίες μου στον Αίαντα Μαλεσίνας, συνεργαζόμενος με τους προπονητές, Χρήστο Κόνιαρη (αείμνηστος), Θανάση Κατσιγιάννη, Χρήστο Κόκκινο, Κώστα Μολυβά, Γιώργο Μπακοδήμο και Βασίλη Καρκαλή.

Το έτος 2015, αποφάσισα να εγκαταλείψω την ενεργό δράση και αμέσως συνεργάστηκα με τα στελέχη του Αίαντα Μαλεσίνας, με σκοπό την αναβάθμιση του σωματείου σ’ όλα τα επίπεδα. Η συνεργασία μου με τους ανθρώπους του συλλόγου, Γιώργο Λεβογιάννη, Δημήτρη Γουρνά και Ανδρέα Ανέστη ήταν, ευθύς εξ’ αρχής, εξαιρετική, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τον νυν Πρόεδρο του σωματείου, Γιάννη Ζαχίλα, αλλά και τους παράγοντες, Γιώργο Καραμίτζο, Γιώργο Τριάντη, Γιώργο Τσιτσάνη και Γιώργο Μπέσιο.

Μάλιστα, την συγκεκριμένη σεζόν (2015), ο προπονητής πετοσφαίρισης, Βασίλης Καρκαλής, αποχώρησε από τον Αίαντα Μαλεσίνας για προσωπικούς λόγους και εγώ με τον κ. Αναστάσιο Μαγγαφά, αναλάβαμε μαζί με τους γονείς των αθλητριών την ανάπτυξη του συλλόγου. Τότε, τα αναπτυξιακά συγκροτήματα του σωματείου βόλεϊ αριθμούσαν, περίπου, 15 αθλήτριες, αλλά οι προσπάθειες μας καρποφόρησαν, σύντομα, γι’ αυτό ο Αίας Μαλεσίνας έχει, πλέον, στις τάξεις του, περίπου, 60 παίκτριες. Απώτερος στόχος μας είναι η καθιέρωση του βόλεϊ στον τόπο μας, κάτι το οποίο θα προκύψει με την συνεχή αύξηση του αριθμού των νεαρών αθλητών στο έμψυχο δυναμικό μας. Τόσο εγώ, όσο και ο κ. Αναστάσιος Μαγγαφάς είμαστε ευχαριστημένοι από την αμέριστη στήριξη που έχουμε από τη διοίκηση του Αίαντα Μαλεσίνας, αλλά και από την συμπαράσταση των γονιών των αθλητών, οι οποίοι αυξάνονται, διαρκώς, κάθε χρονιά».