Ο »Βασιλιάς» Αίας «βασιλεύει» στη Μαλεσίνα!

 

Λειτουργεί με μεθοδικότητα και προσβλέπει στο λαμπρό…αύριο της ελληνικής πετοσφαίρισης!

 

 

«Όταν θέλεις κάτι πολύ, όλοι να συνωμοτούν εναντίον σου, θα το πετύχεις», αναφέρουν πολλοί διανοούμενοι του κοινωνικού μας περίγυρου, μεταδίδοντας στο κοινό την έντονη πίστη στους στόχους και στα οράματα του!

Στόχους, τους οποίους θέτει ο καθένας μας από το δικό του μετερίζι, επιδιώκοντας να σταδιοδρομήσει, επαρκώς, στον αγαπημένο του χώρο, στέλνοντας στον κόσμο το δικό τους ηχηρό μήνυμα πως «τίποτα στη ζωή δεν είναι ακατόρθωτο».

Πόσο μάλλον στο αθλητικό στερέωμα και δη στο σπορ της πετοσφαίρισης, στο οποίο διαπρέπουν, πλέον, λιγότερα σωματεία απ’ ότι στο παρελθόν, αλλά, ευτυχώς, ορισμένα ε’ αυτών λειτουργούν με πλήρη οργάνωση, παρέχοντας απόλυτη φροντίδα στη νέα γενιά αθλητών-τριών.

Ενδεικτικό αυτού αποτελεί, δίχως άλλο, ο Αίας Μαλεσίνας, ο οποίος συστάθηκε, πριν πολλά έτη, αλλά την τελευταία επταετία δραστηριοποιείται στον χώρο του ελληνικού αθλητισμού μόνο με ομάδες θηλυκού γένους, οι οποίες, όμως, έχουν δικαιώσει την επιλογή των στελεχών του σωματείου.

Πρωτεργάτες αυτής της προσπάθειας είναι τα διοικητικά μέλη του ομώνυμου συλλόγου, τα οποία σε συνεργασία με τους εργατικού προπονητές, Τάσο Μαγγαφά και Αργύρη Μπέσιο, έχουν μεριμνήσει για την καλύτερη δυνατή αναβάθμιση των τμημάτων σ’ όλους τους τομείς.

Των ομάδων, οι οποίες συγκροτούνται, στην συντριπτική πλειοψηφία τους, από κορίτσια, εδρεύουν, πλησίον, του κέντρου του χωριού του Νομού Φθιώτιδας και με την εν γένει παρουσία τους προσφέρουν την απαραίτητη λάμψη, όχι μόνο στον Δήμο Λοκρών, αλλά σ’ όλο το ελληνικό βόλεϊ.

Στο άθλημα, στο οποίο πρωταγωνίστησε, την περασμένη δεκαετία η ανδρική ομάδα του Αίαντα Μαλεσίνας, κάνοντας γνωστό τον σύλλογο στα πέρατα της γης και όχι μόνο εντός του οροπεδίου της χερσονήσου Αϊτολίμι.

Γι’ αυτό τον λόγο, στην «καρδιά» του καλοκαιριού του έτους 2021, δεν είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι αισιοδοξούν πως ο Αίας Μαλεσίνας θα συνεχίσει να εξαπλώνεται, επιτυχώς, στον αντίστοιχο χώρο, πολλαπλασιάζοντας το έμψυχο δυναμικό του και τις επιτυχίες του στο πανελλήνιο.

Εκεί που κάθε υποστηρικτής του συμπαθούς συλλόγου και υγιής φίλαθλος του αθλητισμού αναμένει να δει το σωματείο, προκειμένου να δικαιωθούν, για πολλοστή φορά, οι κόποι και να καρποφορήσει το έργο των ατόμων, τα οποία προγραμματίζουν το…αύριο του Αίαντα Μαλεσίνας.