«Ο Διαγόρας Ρόδου αναπτύσσεται μέσα από τα…σπλάχνα του»!

Η ιθύνουσα του Διαγόρα Ρόδου, Τασία Καρπαθάκη, στο «gipedo.eu»!

 

Στη φιλοσοφία του Γ.Σ. Διαγόρα Ρόδου αναφέρθηκε, προ καιρού, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας η εξαιρετική έφορος του σωματείου, Τασία Καρπαθάκη.

«Εδώ και πολλά έτη, υπηρετώ τον σύλλογο πετοσφαίρισης του Διαγόρα Ρόδου με την ιδιότητα της εφόρου του εν λόγω σωματείου. Τα παλαιότερα χρόνια, το ανδρικό συγκρότημα βόλεϊ του Διαγόρα Ρόδου συμμετείχε στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, αλλά την τελευταία δεκαετία βρίσκεται στα Πρωταθλήματα. Εγώ συνεισφέρω ό,τι μπορώ στον τομέα της ανάπτυξης του Διαγόρα Ρόδου, συνεργαζόμενη με την προπονήτρια, Χαρούλα Ελευθεριάδου, η οποία είναι καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και αριθμεί 200 συμμετοχές στην Εθνική Ελλάδας.

 

 

Νωρίτερα, ο Διαγόρας Ρόδου καθοδηγούταν από τον Παναγιώτη Δικαστόπουλο, ο οποίος προπονούσε τις ομάδες Νεανίδων, Κορασίδων, Παγκορασίδων  και Ακαδημιών, ενώ το ευχάριστο γεγονός γι’ εμάς είναι η ύπαρξη του ιδιόκτητου κλειστού γυμναστηρίου της Ρόδου, στο οποίο στεγάζεται το σωματείο μας. Σε ό,τι αφορά τη φιλοσοφία του Διαγόρα Ρόδου, σκοπός μας είναι η συμμετοχή των γηγενών αθλητριών μας στις αγωνιστικές δραστηριότητες της γυναικείας ομάδας και η συνεχής εξέλιξη τους στο αθλητικό στερέωμα», ήταν, προ καιρού, τα λόγια της πάλαι ποτέ κεντρικής και ακραίας βολεϊμπολίστριας της Ρόδου, η οποία έχει δηλώσεις πως είναι φίλη του Διαγόρα Ρόδου σ’ όλα τα σπορ, στα οποία δραστηριοποιείται ο ιστορικός αυτός σύλλογος.