«Ο Ποσειδών Τήνου σφιχταγκαλιάζει τη νεολαία»!

Η προπονήτρια του σωματείου πετοσφαίρισης, Μαρία Δελατόλα, στο «gipedo.eu»!

 

Για τη μεγάλη της αγάπη στον χώρο του αθλητισμού, Ποσειδών Τήνου, μίλησε, προ ημερών, μέσω της ιστοσελίδας μας η εξαιρετική προπονήτρια του σωματείου, Μαρία Δελατόλα, δηλώνοντας, χαρακτηριστικά, πως:  

«Ο σύλλογος βόλεϊ του Ποσειδώνα Τήνου λειτουργεί, εδώ και αρκετά έτη, στο νησί μας, με την ευχή να εξελίσσει, διαρκώς, το ταλέντο των νεαρών παικτών-τριών της. Ο ρόλος του προπονητή στις ομάδες μας έχει ανατεθεί στο έμπειρο κόουτς, κ. Γιώργο Αλντουβά, ο οποίος διαμένει στο νησί της Σύρου και ταξιδεύει, συνεχώς, με σκοπό την καλύτερη δυνατή εκγύμναση των αθλητριών μας.

 

 

Ο Ποσειδών Τήνου στελεχώνεται από ομάδες, Ακαδημιών, Παγκορασίδων, Κορασίδων, Νεανίδων και Γυναικών, οι οποίες τιμούν, επάξια, τον σύλλογο μας. Το «προφίλ» του σωματείου μας είναι, άκρως νεανικό, αφού το γυναικείο συγκρότημα μας απαρτίζεται από παίκτριες των αναπτυξιακών τμημάτων, στην πλειοψηφία του, συν 2-3 βολεϊμπολίστριες, οι οποίες ανήκουν μόνο στο γυναικείο τμήμα. Τα συγκροτήματα μας έχουν, διαχρονικά, σημειώσει μερικές επιτυχίες, στον αθλητικό χώρο, όπως η κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πρωτάθλημα Παγκορασίδων του έτους 2019.

 

 

Η συγκεκριμένη ομάδα, όπως και τα περισσότερα συγκροτήματα των Ακαδημιών γυμνάζονται υπό τις οδηγίες μου και εξελίσσουν, συνεχώς, το επίπεδο τους στον χώρο της ελληνικής πετοσφαίρισης. Ο Ποσειδών Τήνου, ο οποίος διαθέτει και ομάδα στο σπορ του Πινγκ-Πονγκ, στεγάζεται στο κλειστό γυμναστήριο της περιοχής, Χώρα Τήνου, το οποίο ανοικοδομήθηκε πριν, περίπου, πέντε (5) έτη, διαθέτει κανονικό παρκέ, αίθουσες αποδυτηρίων και εξέδρες. Στον συγκεκριμένο χώρο, γυμνάζεται, επίσης, ο σύλλογος καλαθοσφαίρισης, Περιστεριώνας Τήνου και αμφότερα τα σωματεία επιδιώκουν την καλύτερη δυνατή λειτουργία τους σ’ όλα τα επίπεδα».