"Φωνάζουμε δυνατά παρών και… ανατέλλουμε το μέλλον"!

Η προπονήτρια των ομάδων υποδομής της Ίριδας Νέας Σμύρνης, Βάλλια Χατζηγρηγορίου, στο «gipedo.eu»!

 

Στο εξαιρετικό πλάνο, το οποίο έχουν χαράξει τα στελέχη της Ίριδας Νέας Σμύρνης, με σκοπό την καλύτερη δυνατή οργάνωση των αναπτυξιακών τμημάτων του συγκεκριμένου συλλόγου, αναφέρθηκε, προ ημερών, μέσω της ιστοσελίδας μας η έξοχη προπονήτρια του φυτώριου του σωματείου, Βάλλια Χατζηγρηγορίου.

«Η Ίρις Νέας Σμύρνης διαθέτει αρκετά αναπτυξιακά συγκροτήματα, στην αθλητική της οικογένεια, τα οποία αποτελούν το μέλλον του συγκεκριμένου σωματείου.

 

 

Ο εν λόγω σύλλογος απαρτίζεται από τρία συγκροτήματα Μίνι βόλεϊ, τα οποία καθοδηγούνται απ’ εμένα με την ευχή να ξεδιπλώνουν, διαρκώς, το ταλέντο τους εντός των παρκέ. Εγώ έχω θητεύσει στον χώρο της πετοσφαίρισης 12 έτη (1986-1998) με την ιδιότητα της βολείμπολίστριας και εν συνεχεία με τον ρόλο της προπονήτριας, προσδοκώντας στην καλύτερη δυνατή λειτουργία του σωματείου», ήταν, προ ημερών, οι πρώτες κουβέντες της προπονήτριας, Βάλλιας Χατζηγρηγορίου, στην ιστοσελίδα μας, η οποία πρόσθεσε στην συνέχεια:

 

 

«Η κατεδάφιση του γυμναστηρίου της Νικομήδειας, το έτος 2015, αποτέλεσε ένα μεγάλο «πλήγμα» γι’ εμάς, στην προσπάθεια μας να εξαπλώσουμε το φυτώριο της Ίριδας Νέας Σμύρνης. Ο σύλλογος μας μεταφέρθηκε, άμεσα, σε κάποιο γυμναστήριο της περιοχής, Νέος Κόσμος, ωστόσο αρκετά νεαρά παιδιά του σωματείου μας αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το ρόστερ αυτού. Παρ’ όλα αυτά, η Ίρις Νέας Σμύρνης προσφέρει σε κάθε νεαρό αθλητή-τρια την προοπτική για ένα καλύτερο… αύριο στον χώρο του αθλητισμού, γι’ αυτό, άλλωστε, αριθμεί, περίπου, 100 νεαρά κορίτσια στο ρόστερ της. Μερικές ομάδες μας γυμνάζονται στον χώρο του 1ου Λυκείου της Νέας Σμύρνης, ενώ, κατά τη διάρκεια των τελευταίων χρόνων, έχουν σημειώσει σημαντικές επιτυχίες. Η κατάκτηση της 1ης θέση από το τμήμα Παγκορασίδων Β’ το 2015 και η 3η θέση, στην οποία τερμάτισαν το έτος 2017 οι Κορασίδες του συλλόγου μας έχουν στείλει στα αρμόδια στελέχη το μήνυμα πως η Ίρις Νέας Σμύρνης έχει τις δυνατότητες να διαπρέψει στο παρών , αλλά και στο μέλλον».