«Η Ίρις συνδυάζει ταλέντο, ποιότητα και εμπειρία»!

Ο καταξιωμένος κόουτς πετοσφαίρισης, Βασίλης Ξεροβάσιλας, στο «gipedo.eu»!

 

  

Στην τριετή εμπειρία του στο συμπαθέστατο σωματείο πετοσφαίρισης, Ίρις Νέας Σμύρνης, αναφέρθηκε, προ ημερών, μέσω της ιστοσελίδας μας, ο καταξιωμένος προπονητής, Βασίλης Ξεροβάσιλας. 

«Την 1η χρονιά, στην οποία συνεργάστηκα με τα στελέχη της Ίριδας Νέας Σμύρνης, η γυναικεία ομάδα πετοσφαίρισης τερμάτισε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής. Την περασμένη σεζόν, η ομάδα μας κατέληξε στην 3η θέση και φέτος βρισκόταν στην κορυφή του του βαθμολογικού πίνακα, μέχρι τη διακοπή του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής. Το φετινό ρόστερ της Ίριδας Νέας Σμύρνης ήταν ικανό να οδηγήσει την ομάδα σε πολλές επιτυχίες, αφού ο σύλλογος μας διαθέτει παίκτριες με εμπειρία, αθλήτριες εγνωσμένης αξία και ελπιδοφόρες βολεϊμπολίστριες. Γενικότερα, η Ίρις Νέας Σμύρνης συνδύαζε, φέτος, ταλέντο, ποιότητα και εμπειρία και αναμφίβολα είναι μια ομάδα, η οποία έχει τα φόντα να πρωταγωνιστήσει.

 

 

Σκεφτείτε πως ο σύλλογος μας έχει στις τάξεις του τις βολεϊμπολίστριες, Γρίσπου, Τουρνάκη και Μπιτσάκου, οι οποίες έχουν δείξει τα διαπιστευτήρια τους στον χώρο του αθλητισμού, ενώ οι Γρίσπου και Χατζηγρηγορίου εργάζονται και στις ομάδες υποδομής ως προπονήτριες. Άλλωστε, το βόλεϊ είναι ένα άθλημα, το οποίο χρειάζεται την ύπαρξη νέων και ταλαντούχων αθλητριών, οι οποίες θα «λάμψουν» στο μέλλον στον χώρο της πετοσφαίρισης. Μ’ αυτό τον τρόπο θα σταματήσουμε να βλέπουμε την συμμετοχή περισσότερων μάνατζερ απ’ ότι αθλητών-τριών στο αγαπημένο μας σπορ».