Κεφάλαιο η Χ.Α.Ν.Θ με Κάπα κεφαλαίο!

Τα βρήκαν σ’ όλα οι δύο πλευρές!

Κοινοί θα είναι οι δρόμοι των ανθρώπων της Χ.Α.Ν.Θ και της Βερώνης Κάπα, τη νέα σεζόν! Η ιστορική ομάδα πετοσφαίρισης, η οποία θα παρουσιαστεί στο προσεχές Πρωτάθλημα της «Pre League», έχει, ήδη, διατηρήσει στο ρόστερ της την εξαιρετική λίμπερο, η οποία προέβη, πριν λίγη ώρα, στις πρώτες της δηλώσεις, μέσω της ιστοσελίδας μας.

 

«Πριν λίγες ημέρες, αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση των ανθρώπων της Χ.Α.Ν.Θ για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Η Χ.Α.Ν.Θ είναι η ομάδα, στην οποία έχω γευτεί σημαντικές εμπειρίες, με κυριότερη τη ξέφρενη ρότα αυτής την περσινή σεζόν, γεγονός το οποίο συντέλεσε στην απόφαση μου να παραμείνω στην ομάδα.

 

Εν όψει της επόμενης χρονιάς, σκοπός μας είναι η επίτευξη της παραμονής του σωματείου στην καινούργια κατηγορία και γιατί όχι η πραγματοποίηση μιας θετικής πορείας κατά τη διάρκεια της σεζόν. Δε γνωρίζω, βέβαια, τη δυναμική όλων των αντιπάλων μας, ωστόσο είναι ευχάριστο το γεγονός πως θα ταξιδέψω σε πολλά μέρη της Ελλάδας, γνωρίζοντας σημαντικές εμπειρίες στη ζωή μου».