Σκορπά Ελπίδα με Ξανθή, ανθίζει και άλλο με Τριανταφύλλου!

Η νεαρή βολεϊμπολίστρια ανήκει, πλέον, στην αθλητική οικογένεια της Ελπίδας Αμπελοκήπων!

 

Στην απόκτηση της 18χρονης Πρωταθλήτριας με τον Ναύαρχο Βότση, Ξανθής Τριανταφύλλου, έχουν προχωρήσει τα στελέχη της Ελπίδας Αμπελοκήπων, όπως αναφέρεται στο περιεχόμενο της ακόλουθης ανακοίνωσης, η οποία δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του σωματείου, http://www.aselpis.gr

 

«Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων ανακοινώνει την απόκτηση της 18χρονης ακραίας Ξανθής Τριανταφύλλου, που θα ενισχύσει τις ομάδες γυναικών και νεανίδων του συλλόγου κατά την περίοδο 2021-2022.

Η νεαρή αθλήτρια, που γεννήθηκε στις 24/6/2003 και έχει ύψος 1.80 προέρχεται από τον ΑΠΣ Ναυάρχου Βότση, με τον οποίο αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας και πρωταθλήτρια ΕΠΕΣΘ Κορασίδων το 2019 και πρωταθλήτρια ΕΠΕΣΘ Παγκορασίδων το 2017.


«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην Ελπίδα Αμπελοκήπων την οποίο γνωρίζω καλά και αντιμετώπισα πολλές φορές στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν, χωρίς τραυματισμούς και διακοπές και να έρθουν επιτυχίες για την ομάδα», δήλωσε η νεαρή αθλήτρια μετά την υπογραφή της στα γραφεία του συλλόγου.

Η Ελπίδα καλωσορίζει την Ξανθή στην αθλητική της οικογένεια και της εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες».