Μεγάλη τιμή για τρεις διεθνείς!

Τρεις παίκτριες του ΠΑΟΚ στο ρόστερ της Εθνικής Γυναικών!

 

Οι βολεϊμπολίστριες του ΠΑΟΚ, Ιωάννα Πολυνοπούλου, Άννα Καλαντάντζε και Όλγα Βεργίδου, είναι οι τρεις παίκτριες των «ασπρόμαυρων», οι οποίες έχουν, ήδη, κληθεί στην Εθνική ομάδα Γυναικών της χώρας μας, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του σωματείου, η οποία έχει δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα http://www.acpaok.gr/

 

«Στην προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας βόλεϊ γυναικών, η οποία θα ξεκινήσει την Τρίτη 20 Απριλίου, ενόψει της συμμετοχής της στον Γ' προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος γυναικών, κλήθηκαν οι τρεις αθλήτριες του ΠΑΟΚ, Όλγα Βεργίδου, Άννα Καλαντάντζε και Ιωάννα Πολυνοπούλου.

Η «γαλανόλευκη» συμμετέχει στον 3ο από τους 6 προκριματικούς ομίλους με αντιπάλους την Ισπανία, την Νορβηγία και την Αυστρία. Το πρώτο τουρνουά θα γίνει στη Λάρισα το διάστημα 7-9 Μαΐου και το δεύτερο στην Αυστρία το τριήμερο 13-15 Μαΐου.

Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών το 2021 θα διεξαχθεί σε 4 χώρες (Σερβία, Βουλγαρία, Κροατία, Ρουμανία). Ήδη την πρόκριση έχουν εξασφαλίσει οι διοργανώτριες χώρες και η τελική οκτάδα του ευρωβόλεϊ του 2019 (Τουρκία, Ιταλία, Πολωνία, Ολλανδία, Γερμανία, Ρωσία, Λευκορωσία, Βέλγιο, Αζερμπαϊτζάν).

Στη τελική φάση προκρίνονται οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου.

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες μας! Καλή επιτυχία Ελλάδα!».