Ο Θωμάς Σκληρός υπηρετεί, πλέον, το ανδρικό τμήμα του Ίκαρου Καλλιθέας!

 

Ο Θωμάς Σκληρός είναι ο νέος Τεχνικός Διευθυντής του Ικάρου Καλλιθέας, εν όψει της συνέχειας για το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Ανδρών και για τις διοργανώσεις των αναπτυξιακών ομάδων. Αναλυτικά, το περιεχόμενο του Δελτίου Τύπου, το οποίο έχουν εκδώσει τα στελέχη του σωματείου σχετικά με το συγκεκριμένο γεγονός.

 

«Ο Ίκαρος Καλλιθέας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Θωμά Σκληρό, ο οποίος αναλαμβάνει το νευραλγικό πόστο του Τεχνικού Διευθυντή. Ο 50χρονος προπονητής, ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια βρίσκεται στον πάγκο των Εσπερίδων στην Α1 γυναικών, έρχεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ομάδα του Ικάρου, που επανδρώνεται σε όλα τα πόστα με στόχο τη δημιουργία ενός υγιούς οργανισμού που θα αναδείξει το όραμα του συλλόγου σε βάθος χρόνου.

 

Ο πρόεδρος του Ικάρου, Δημήτρης Αγγελόπουλος και ο νέος Τεχνικός Διευθυντής, είχαν μία σειρά επαφών μέσα από την οποία προέκυψε ταύτιση απόψεων κι έτσι ο Θωμάς Σκληρός θα αναλάβει να υλοποιήσει μία σειρά νέων και καινοτόμων ιδεών που αφορούν όλα τα τμήματα του συλλόγου. Ο κ. Δημήτρης Αγγελόπουλος παρά τη διακοπή του πρωταθλήματος -ελέω της πανδημίας-, δεν σταματάει να δουλεύει για την επόμενη ημέρα της ομάδας και γι’ αυτό μέσα από αυτή τη συνεργασία φιλοδοξεί να δει νέες ιδέες να υλοποιούνται και να ανεβάζουν το επίπεδο από τα παιδικοεφηβικά τμήματα μέχρι και το αντρικό».

 

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr