Το στέλεχος της «Extranation Records», «Τζο» Βαλλιανάτου, δεν είναι, πια, κοντά μας…

 

Με τη συγκινησιακή φόρτιση να έχει περιβάλει κάθε άνθρωπο, ο οποίος άνηκε στον κοινωνικό της περίγυρο και με το συναίσθημα της αγάπης και της καθολικής αναγνώρισης προς το πρόσωπο της και το καλλιτεχνικό έργο της, ο δημοσιογραφικός κόσμος καλείται, δυστυχώς, να πει το τελευταίο του αντίο σε μια υπέροχη κυρία του χώρου μας! Πρόκειται για Γεωργία Βαλλιανάτου ή, για τους πιο ειδικούς, «Miss Terra Bates», η οποία ταξίδεψε, προ ημερών, για τη χώρα του Παραδείσου, ύστερα από πνευμονικό οίδημα, το οποίο υπέστη κατά τη διάρκεια που αναπαυόταν.

Με αφορμή το συγκεκριμένο τρομερό γεγονός, η δημοφιλής δισκογραφική εταιρεία, «Extranation Records», εξέδωσε, από την πλευρά της, την ακόλουθη ανακοίνωση, τονίζοντας, χαρακτηριστικά, πως «Η ζωή μας δε θα είναι ποτέ ίδια χωρίς της «Jo»!  

«Με ραγισμένη καρδιά πρέπει να ανακοινώσουμε ότι απεβίωσε την Τρίτη το αγαπημένο μέλος της οικογένειας και φίλη Jo Vallianatou, επίσης πολύ καλή γνωστή ως Miss Terra Bates.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους φίλους που σε λάτρευαν σε όλο τον κόσμο.

Ήταν ένας υπέροχος, αγαπητός άνθρωπος και πάντα με στήριζε προς όλες τις κατευθύνσεις. Πάντα είχε ανοιχτό αυτί και ήταν σαν μεγάλη αδερφή για μένα.

Ζήσαμε αμέτρητες υπέροχες στιγμές μαζί όλα αυτά τα χρόνια, με πολλή αγάπη και πάθος για τη μουσική και τη φωτογραφία. Γελάσαμε τόσο πολύ μαζί και μιλήσαμε για αυτό και εκείνο.

Η ζωή δεν θα είναι ποτέ η ίδια χωρίς εσένα.

Με βαθύ πόνο σε αποχαιρετώ και θα βρεθούμε στον ουρανό

ΑΝΑΠΑΥΣΟΥ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ».

  

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr