Πάνω από 2.000 πλαστά πιστοποιητικά έχουν εκδοθεί στην συγκεκριμένη χώρα!  

 

Τον φόβο για την υγεία τους, εφόσον εμβολιαστούν για την προστασία από τον «Covid 19», έχουν εκφράσει εκατοντάδες πολίτες του Βελγίου! Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες προέρχονται από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, έχουν εντοπιστεί, περίπου, 2.018 πλαστά πιστοποιητικά, δείγμα του ότι πολύς κόσμος εκτιμά πως το εμβόλιο μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες στον οργανισμό του.

Αναλυτικά, όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση του εν λόγω πρακτορείου.

 

«Aπάτη με πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού στη Βαλλονία αποκάλυψε η υπουργός Υγείας της περιφέρειας μιλώντας στο rtbf. Όπως ανέφερε η υπουργός Κριστί Μορεάλ, ένας γιατρός είχε εκδώσει 2.018 πιστοποιητικά εμβολιασμού (covid safe pass). Διευκρίνισε ότι διαπιστώθηκε πως υπήρχαν αφενός «δυσκολίες στην κωδικοποίηση», αφετέρου ο εν λόγω γιατρός δεν προμηθευόταν δόσεις εμβολίου.

Επίσης, η υπουργός εξήγησε ότι «οι γενικοί ιατροί ή στα κέντρα εμβολιασμού έχουν πρόσβαση στο Vaccinnet (το λογισμικό για την κωδικοποίηση του εμβολιασμού) και μπορούν κωδικοποιούν άτομα που θα έπρεπε να έχουν εμβολιαστεί αλλά δεν έχουν». Η πρόσβαση του γιατρού στο Vaccinnet έχει ανασταλεί, ενώ έχουν απενεργοποιηθεί και τα πλαστά πιστοποιητικά. Για το ζήτημα θα αποφανθεί η δικαιοσύνη. Τέλος, σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες και για περιπτώσεις που αφορούν σε άλλους γιατρούς, για τους οποίους υπάρχουν υποψίες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ».

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr