Η κυβέρνηση της χώρας από την Ωκεανία αποζημιώνει τους χιλιάδες πολίτες της!  

 

Οι αρμόδιοι κυβερνητικοί φορείς της Αυστραλίας καλούνται να καταβάλουν πακτωλό χρημάτων στους εμβολιασμένους πολίτες του εν λόγω κράτους, οι οποίοι έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα υγείας, ύστερα από την ολοκλήρωση των εμβολιασμών τους κατά του «Covid 19»! Συγκεκριμένα, στην υγεία, περίπου, 79.000 ανθρώπων έχει επιδράσει αρνητικά το συγκεκριμένο εμβόλιο, κάτι το οποίο φανερώνεται, μέσω του ακόλουθου δημοσιεύματος, το οποίο προέρχεται από έγκυρες ιστοσελίδες του εξωτερικού.

Αναλυτικά, λοιπόν, η ανακοίνωση της ιστοσελίδας, www.euroday.gr

 

Σύμφωνα με το eurotoday.gr το οποίο επικαλείται την εφημερίδα Sydney Morning Herald, η κυβέρνηση της Αυστραλίας ενδέχεται να πληρώσει πάνω από 37 εκατομμύρια δολάρια σε πολίτες που αντιμετώπισαν προβλήματα υγείας μετά τον εμβολιασμό τους.

Οι πολίτες, μερικοί από τους οποίους νοσηλεύτηκαν εξαιτίας σπάνιων παρενεργειών που προκλήθηκαν από το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, ζητούν αποζημίωση και τα εισοδήματα που έχασαν όσο παρέμειναν στο νοσοκομείο, αναφέρει η εφημερίδα η οποία επικαλείται κρατικά δεδομένα. Υπολογίζεται ότι κάθε αποζημίωση ξεκινά από τα 5.000 δολάρια Αυστραλίας και ανάλογα το περιστατικό το ποσό ανεβαίνει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αρμόδιες αρχές της Αυστραλίας στην οποία έχουν πραγματοποιηθεί πάνω 36,8 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου, έχουν λάβει 79.000 εκθέσεις για παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό. Σε 288 εκθέσεις που έλαβε η Therapeutic Goods Administration αναφέρονται περιστατικά πιθανών φλεγμονών στην καρδιά, στις 160 αναφέρονται θρομβώσεις σχετιζόμενες με το σκεύασμα της AstraZeneca και στις 9 από αυτές, αναφέρονται θάνατοι πολιτών που προκλήθηκαν μετά το εμβόλιο. Οι υπόλοιπες παρενέργειες αφορούν πόνους στα άκρα, πονοκεφάλους και πυρετούς.

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr