Ο γνωστός παιδίατρος, Άκης Χατζηδημητρίου, δεν είναι πια κοντά ματς!

 

Ο 40χρονος, εξαιρετικός παιδίατρος, Άκης Χατζηδημητρίου, δε βρίσκεται, πια, στη ζωή, παρά το ότι είχε, ήδη, προλάβει να εμβολιαστεί, προκαλώντας θλίψη σε πολύ κόσμο.

Αναλυτικά, το κείμενο της ιστοσελίδας,

https://www.typosthes.gr/ , η οποία επιμελείται του θέματος.

 

«Έφυγε από την ζωή ο παιδίατρος Άκης Χατζηδημητρίου, ο οποίος τον τελευταίο εργάζονταν σε μεγάλο νοσοκομείο και κλινική στη Θεσσαλονίκη. Ο εκλιπών, με καταγωγή από τις Σέρρες, αφήνει πίσω του την οικογένειά του και δύο παιδιά.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η αντιδήμαρχος Σερρών, Σωτηρία Πάνου Αναστασιάδη: “Η ψυχή σφιγμένη, τα λόγια δύσκολα. Δεν το πιστεύουμε, ότι σήμερα σε αποχαιρετούμε στον Προφήτη Ηλία .Ενας άριστος Παιδίατρος, ένας λαμπρός επιστήμονας, γέννημα- θρέμα της πόλης μας, που μόλις άνοιξε τα φτερά του στη Θεσσαλονίκη, δεν θα είναι πια ανάμεσά μας. Αφήνει πίσω του μια υπέροχη οικογένεια και 2 ανήλικα τέκνα. Δεν έχω λόγια παρά μόνο πίκρα.. Αντίο Άκη Χατζηδημητριου, ο φίλος σου ο Τάσος δεν ξερω πως θα μπορέσει να σε αποχαιρετησει…Η κοινωνία μας έχασε έναν υπέροχο άνθρωπο και η επιστήμη έναν άξιο επιστήμονα που κόπιασε στη ζωή του για να βοηθήσει τους ανθρώπους».

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr