Το «gipedo.eu» αποχαιρετά τον Καβαλιώτη, Βαγγέλη Ουζούνη!

 

Μια ξεχωριστή φυσιογνωμία στην πόλη της Καβάλας, ένας σημαντικός άνθρωπος στη Βόρεια Ελλάδα, μια ιδιάζουσα μορφή η οποία σταδιοδρόμησε, επιτυχώς, στην Ελλάδα… Ο λόγος για τον αείμνηστο, πλέον, Βαγγέλη Ουζούνη, ο οποίος έφυγε, προ ημερών, από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών, αλλά όχι από τη μνήμη όλων μας και κυρίως των κατοίκων του Παληού Καβάλας… Γι’ αυτό, μάλιστα, τον λόγο, ο διαχειριστής της σελίδας του εν λόγω χωριού στο «facebook», Αλέξης Γούλας, εξέδωσε, πρόσφατα, την συγκινητική ανακοίνωση, η οποία αναδημοσιεύεται στο «gipedo.eu», ακολούθως. 

 

«Ένας καλός, αξιοπρεπέστατος λάτρης του Παληού, ο Βαγγέλης Ουζούνης, έφυγε χθες από κοντά μας στα 56 του, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.
Πρώτα γνώρισα τον Βαγγέλη μέσα από την ομάδα μας και από την αγωνία του για τα προβλήματα, κατάλαβα την αγάπη που είχε για το Παληό. Το καλοκαίρι κατάφερα επιτέλους να γνωριστούμε από κοντά, εκεί στη γωνιά του δίπλα στα βράχια στο Κόστα Βίτα και να τα πούμε όλα αναλυτικά. Δυστυχώς αφήσαμε εκκρεμότητες στη μέση.
Μόνιμος κάτοικος Δράμας έψαχνε συνεχώς ευκαιρίες για να βρεθεί στο Παληό.
Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους δικούς του».

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr