Ο Πρόεδρος του χωριού, Βασίλης Τσαμπάζης, στο «gipedo.eu»!

 

 

Για μερικούς, αποτελεί το κρυφό στολίδι ενός ευρύτατου Νομού… Για άλλους, ο τρόπος αυτός ξεχωρίζει για τις παραδόσεις του και το έθιμο το μακεδονικό (κυρίως γεύματα)… Για τους πιο ειδικούς, όμως, αλλά και μόνιμους κατοίκους του χωριού, η Γραβούνα καθρεφτίζει την ομορφιά ενός μακεδονικού τόπου ορεινού…

 

 

Έναν γοητευτικό τόπο, ο οποίος εκσυγχρονίζεται, διαρκώς, τον τελευταίο χρόνο, αλλά και μια περιοχή η οποία έχει αποκτήσει, ξανά, αθλητική…αφή…

Πιο κατάλληλος, όμως, να μας μιλήσει για την τοποθεσία αυτή δεν είναι άλλος από τον Πρόεδρο της Γραβούνας Καβάλας, Βασίλη Τσαμπάζη, ο οποίος, λίγο καιρό πριν, ανέλυσε αυτό που σήμερα έχει συμβεί στην εν λόγω περιοχή.

 

 

 

«Ύστερα από τρία έτη, η Θράκη Γραβούνας θα επιστρέψει σε αγωνιστική δράση με την ελπίδα να βιώσει σημαντικές στιγμές στον αθλητικό χώρο. Υπεύθυνο στέλεχος του ποδοσφαιρικού σωματείου είναι, πλέον, ο Θανάσης Μπαντάνης, ο οποίος έχει, ήδη, πλαισιωθεί από τους ιθύνοντες του σωματείου, Μανώλη Λιόλια, Γρηγορία Σαββίδου και άλλοι.

 

 

Ευχή όλων μας είναι η διαγραφή της καλύτερης δυνατής πορείας από την ιστορική μας ομάδας στο νέο Πρωτάθλημα της Γ’ Ε.Π.Σ. Καβάλας», ήταν, προ καιρού, τα πρώτα λόγια του κ. Βασίλη Τσαμπάζη, στην ιστοσελίδα μας, ο οποίος πρόσθεσε στην συνέχεια.

 

 

«Σε ό,τι αφορά τη βελτίωση της αισθητικής του χωριού και την άνεση του κόσμου, τα αρμόδια στελέχη της Γραβούνας έχουμε θέσει σε εφαρμογή ένα ωραίο πλάνο, μέσω του οποίου μπορέι να υλοποιηθεί ο στόχος μας. Συγκεκριμένα, στο χωριό μας θα δημιουργηθεί μια όμορφη παιδική χαρά, αλλά και ένα γήπεδο διαστάσεων, 5χ5, έργα τα οποία έχουν την «σφραγίδα» του Δημάρχου Νέστου, κ. Ευάγγελου Τσομπανόπουλου.

 

 

Τα δύο αυτά έργα θα γίνουν στο σημείο στο οποίο βρίσκεται η Εκκλησία της Κοιμήσεως Θεοτόκου, η οποία αξιοποιείται, κατάλληλα, από τον Πάτερ του χωριού μας. Επίσης, στον τόπο μας δεν υπάρχει κάποιο κλειστό γήπεδο μπάσκετ, κάτι το οποίο συνέβαινε στο παρελθόν. Ακόμα, στο χωριό μας υπάρχει ένα όμορφο εξωκλήσι με το όνομα, Αγία Παρασκευή, αλλά και ένα ακόμα εκκλησάκι στην πλατεία, Ηρώων, με το όνομα του Αγίου Παρθενίου!

 

 

Τέλος, τα υπεύθυνα στελέχη έχουν αποφασίσει την ανακατασκευή του γηπέδου της Γραβούνας, με μια σειρά από έργα στους χώρους των αποδυτηρίων και στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου (περίφραξη)».

 

Υ.Γ. Περισσότερες πληροφορίες για τη Θράκη Γραβούνας μπορεί να βρει κάποιος μέσω του ακόλουθου "λινκ". https://www.facebook.com/%CE%91%CE%9F-%CE%98%CE%A1%CE%91%CE%9A%CE%97-%CE%93%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CE%B1%CF%82-1549646325270893/

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr