Το «gipedo.eu» αναφέρεται στη λειτουργία του φυτώριου του σωματείου!

Με τρόπο δυναμικό, με μεθόδους σύγχρονους και με καθοδηγητές πετυχημένους και έμπειρους, θα λειτουργήσει, για μια ακόμα χρονιά, του Νέστου Χρυσούπολης η Ακαδημία… Τα νερά αγόρια και κορίτσια του ιστορικού αυτού σωματείου θα επιστρέψουν στις επάλξεις τη Δευτέρα 19 Αυγούστου του έτους 2019, με σκοπό την περαιτέρω εξέλιξη του ταλέντου τους στο ποδοσφαιρικό στερέωμα, προκειμένου να παρουσιάσουν στο κοινό τους το καλύτερο δυνατό θέαμα… Κάτι το οποίο είναι εμφανές από το περιεχόμενο της ακόλουθης ανακοίνωσης την οποία έχουν εκδώσει τα στελέχη του Νέστου Χρυσούπολης με αφορμή την επιστροφή των ομάδων τους στη φυσική τους αθλούπολη!  

 

 

«Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ.

Η Ακαδημία μας στα πλαίσια προγραμματισμού για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά και την επικείμενη συμμετοχή του ανδρικού τμήματος στην Football League ορίζει ως έναρξη της προετοιμασίας για το τμήμα Κ17 την Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019 και ωρα 18:00 στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Χρυσούπολης. Για τα τμήματα Κ 14 Κ12 Κ10 Μπαμπίνι και Γυναικείο η έναρξη προπονήσεων ορίζεται για την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00.

 

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία ,όρεξη και διάθεση για παιχνίδι μέσα στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας».

 

Υ.Γ. Περισσότερες πληροφορίες για τον σύλλογο μπορεί να βρει κάποιος μέσω του ακόλουθου «λινκ».

 

https://www.facebook.com/groups/369214309822584/permalink/2417202031690458/

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr