Ο ΠΑΟΚ τιμάει, σήμερα, τη μνήμη του πρώην αθλητή του, Παναγιώτη Κατσούρη!

 

 

Τα 23 έτη, τα οποία έχουν περάσει από την ημέρα που ο Παναγιώτης Κατσούρης έφυγε από κοντά μας, είναι πολλά, αλλά όχι τόσα για να λησμονήσει ο κόσμος του ΠΑΟΚ μια από τις μεγάλες του αγάπες!

 

 

Η παρουσία του συμπαθέστατου Παναγιώτη παραμένει ζωντανή στη μνήμη όλων μας, γι’ αυτό κάθε 9η Φεβρουαρίου η τεράστια ‘ασπρόμαυρη» οικογένεια φροντίζει να θυμάται με τον δικό της τρόπο τον τέως ποδοσφαιριστή του «Δικεφάλου», ο οποίος «έφυγε», ύστερα από αυτοκινητιστικό δυστύχημα, σε ηλικία μόλις 22 ετών.

 

 

Γι’ αυτό τον λόγο, άλλωστε, την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου του έτους 2021, αντιπροσωπεία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, αποτελούμενη από τους ποδοσφαιριστές, Ζίφκο Ζίφκοβιτς, Θεοχάρη Τσιγγάρα, τον προπονητή της ομάδας, Πάμπλο Γκαρσία, αλλά και τον Γενικό Αρχηγό του ανδρικού ποδοσφαιρικού τμήματος, Χρήστο Καρυπίδη, επισκέφθηκε το σημείο του δρόμου της Θεσσαλονίκης, στο οποίο συνέβη, το 1998, το τραγικό συμβάν, προκειμένου να καταθέσει στεφάνια.

 

 

Επίσης, τη μνήμη του Παναγιώτη Κατσούρη, τίμησαν ο φροντιστής της ομάδας, Φώτης Κυριακόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε, Κυριάκος Κυριάκος και ο μεγαλομέτοχος του εβν λόγω σωματείου, Ιβάν Σαββίδης, μέσω της αποστολής στεφανιών. Το «gipedo.eu», από την πλευρά του, τιμάει, σήμερα, τη μνήμη του λατρευτού του, Παναγιώτη Κατσούρη, με την κοινοποίηση ενός «βίντεο», στο οποίο διακρίνεται ο αείμνηστος πρώην «άσος» του ΠΑΟΚ. 

 

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr