Ο Μακεδόνας τεχνικός έχει αλλάξει την ιστορία του Απόλλωνα Σμύρνης!

 

 

Όταν την Άνοιξη του έτους 2018, ο Απόλλων Σμύρνης εξασφάλιζε την σωτηρία του στο Πρωτάθλημα της «Σούπερ Λιγκ 1», δεν ήταν λίγοι αυτοί, οι οποίοι χαρακτήριζαν ως τυχαία την συγκεκριμένη επιτυχία! Περίπου δυόμιση χρόνια μετά, όμως, ακόμα και οι πιο ένθερμοι υποστηρικτές της προαναφερθείσας άποψης δεν μπορούν παρά να έχουν αναθεωρήσει τη γνώμη τους, αντικρίζοντας το εντυπωσιακό «κόσμημα» της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» στον αθλητικό χώρο. Μια ομάδα, η οποία βρίσκεται, πλέον, στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με συγκομιδή 19 πόντων σε σύνολο 20 αναμετρήσεων και όχι 21 που έχουν οι αντίπαλοι του!

Υπό τις οδηγίες του ίδιου προπονητή, Γιώργου Παράσχου, αλλά και με την τεράστια συνδρομή του διοικητικού ηγέτη της εν λόγω Π.Α.Ε, κ. Βελή, ο ιστορικός σύλλογος διανύει, φέτος, μια από τις καλύτερες εποχές στην σύγχρονη ιστορία του, αποδεικνύοντας, περίτρανα, πως οι «κυανόλευκοι» έχουν μεγαλύτερη δυναμική απ’ ότι πολλοί νομίζουν! Το καμάρι από την περιοχή της Ριζούπολης, το οποίο έχει γεννήσει πολλές μεγάλες μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχει, ουσιαστικά, εξασφαλίσει την παραμονή του στη μεγαλύτερη τη τάξη εθνική κατηγορία και ετοιμάζεται να πλαισιωθεί σε μια υψηλή θέση στον βαθμολογικό πίνακα της «Σούπερ Λιγκ».
Το ισόπαλο αποτέλεσμα (2-2) απέναντι στον ΠΑΟΚ, στο άδειο από κόσμο γήπεδο της Τούμπας, στα πλαίσια του Πρωταθλήματος, επιβεβαίωσε, για μια ακόμα φορά, τις άφθονες αγωνιστικές δυνατότητες του Απόλλωνα Σμύρνης και συνάμα κατέδειξε στο κοινό πως ο εν λόγω σύλλογος γίνεται όλο και πιο προοδευτικό υπό την καθοδήγηση του καλύτερου Έλληνα προπονητή των τελευταίων δεκαετιών.
Ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος πρωταγωνίστησε, τη δεκαετία του 70’ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ως ποδοσφαιρικής και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας με την Καστοριά το 1980, δείχνει, καθημερινά, πως άξιζε να εργαστεί στον ΠΑΟΚ, με την ιδιότητα του προπονητή, περισσότερο από 13 αγωνιστικές, όπως συνέβη το έτος 2007, σύμφωνα, πάντα, με την τρανή πορεία του στον αντίστοιχο χώρο τις τελευταίες τρεις δεκαετίες. Η εκπληκτική ρότα της Καβάλας, στο δεύτερο μισό της δεκαετίας του 90’, η εξαιρετική πορεία του Άρη Θεσσαλονίκης, του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, της Χαλκηδόνας, του Ατρομήτου Αθηνών, του Αστέρα Τρίπολης, της Ξάνθης και του Απόλλωνα Σμύρνης, δείχνουν τα περίσσεια προσόντα του έμπειρου κόουτς, ο οποίος, δικαίως, μπορεί να μετονομαστεί σε καλύτερο Έλληνα προπονητή!

 

 

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr