Ο προπονητής του συλλόγου, Δημήτρης Βασιλάκος, στο «gipedo.eu»!

 

Ύστερα από, περίπου, τέσσερα (4) έτη λειτουργίας στον αθλητικό χώρο, ο Αρσακλής έχει φανερώσει στο κοινό της χώρας μας, αλλά και εκτός αυτής, το δικό του ξεχωριστό «προφίλ»! Σωστοί καθοδηγητές, αγάπη για τους νεαρούς αθλητές και προοπτικές για μια σταδιοδρομία στις ελληνικές, αλλά και στις ευρωπαϊκές ομάδες, συνθέτουν τα κομμάτια του «παζλ» που αποτελεί τη φιλοσοφία του εν λόγω συλλόγου.

 

 

Με αφορμή, λοιπόν, το μεγαλοπρεπές έργο των ανθρώπων του σωματείου, με το όνομα του Πανοράματος Θεσσαλονίκης στην αρχαιότητα, το «gipedo.eu» επικοινώνησε μ’ έναν εκ’ των προπονητών του Αρσακλή, ο οποίος μίλησε για την προσπάθεια που καταβάλουν αυτός, ο πατέρας του, αλλά και η παλιά «φρουρά» του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, Γιώργος Κούδας, Κώστας Ορφανός, Γιώργος Κωστίκος και Νέτο Γκουερίνο.

 

 

«Πριν, περίπου τέσσερα (4) έτη, μια ομάδα ανθρώπων, η οποία αγαπούσε και αγαπάει τον αθλητισμό, αποφάσισε να δημιουργήσει τον ποδοσφαιρικό σύλλογο με το όνομα Αρσακλής. Ο πατέρας μου, Βασίλης Βασιλάκος, σε κύρια βάση, σε συνεργασία με τους παλιούς του συμπαίκτες, Ορφανό, Κούδα, Κωστίκο και Σκαρτάδο, κίνησαν, τότε, τις διαδικασίες για τη λειτουργία του σωματείου, ευελπιστώντας να δώσουν όραμα σε κάθε νεαρό αθλητή. Εν έτη 2020, ο Γιώργος Σκαρτάδος έχει αποχωρήσει από τον Αρσακλή, όχι όμως και οι υπόλοιποι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι στηρίζουν το σωματείο μας«, ήταν, προ ημερών, τα πρώτα λόγια του γιου της τεράστιας ποδοσφαιρικής μορφής του ΠΑΟΚ και της χώρας μας, Δημήτρη Βασιλάκου,  ο οποίος πρόσθεσε στην συνέχεια.

 

 

«Ο Αρσακλής διαθέτει, περίπου, 100 αθλητές στην αθλητική του οικογένεια, χωρισμένους σε τμήματα από την Κ6 μέχρι την Κ12. Τα συγκροτήματα μας συμμετέχουν σε μια σειρά από εγχώρια και διεθνή τουρνουά, όπως αυτό στην πόλη Σαντάνσκι της Βουλγαρίας, έχοντας ως στόχο τη μελλοντική εξέλιξη του ταλέντου των παικτών του. Ο σύλλογος μας, ο οποίος στηρίζεται από μερικούς χορηγούς, με κυριότερο το κατάστημα «Φαρσαλινό» στην περιοχή Τριάδι Θεσσαλονίκης,  έχει παραχωρήσει μερικούς αθλητές σε αρκετές ομάδες, ενώ διαθέτει και γυναικείο τμήμα!

 

 

Ενδεικτικό παράδειγμα αποτελεί η μετακίνηση του Γιώργου Μαρινάκη στα αναπτυξιακά τμήματα του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, με την ευχή να σταδιοδρομήσει, επιτυχώς, στην ομάδα στην οποία πρωταγωνίστησε, στο παρελθόν, ο πατέρας μου, Βασίλης Βασιλάκος. Επίσης,  στην αθλητική οικογένεια του Αρσακλή είναι ενταγμένη η εντυπωσιακή παίκτρια ποδοσφαίρου, Αποστολία Κώττη, η οποία έχει την ικανότητα να συμμετέχει σε αγώνες με ομάδες αγοριών. Ευχή μας είναι κάθε πρόοδος στους αθλητές μας, οι οποίοι έχουν την αγάπη όλων μας στον σύλλογο».

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr