Ο διεθνής πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής αξίζει καλύτερης αντιμετώπισης!

Στην καρδιά της όμορφης πόλης του Αιγίου, η οποία είναι «λουσμένη» με την εκθαμβωτική γοητεία του Νομού Αχαΐας γεννήθηκε, πριν 28 έτη, ένας από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της χώρας μας. Πρόκειται, φυσικά, για τον  εξαιρετικό διεθνή ποδοσφαιριστή , Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο, ο οποίος «περπάτησε», με ευλάβεια και σταθερότητα, στον δρόμο της καταξίωσης, φανερώνοντας, διαχρονικά, τις άφθονες δυνατότητες του στο αγαπημένο του σπορ. Ο πολυσύνθετος παίκτης της Α.Ε.Κ, με πλούσια καριέρα σε Αναγέννηση/Αίαντα Συμπολιτείας, Παναχαϊκή, Απόλλων Σμύρνης, Βέροια, Λαμία και Γκόρνικ (Πολωνία), διαθέτει ταχύτητα, όσο λίγοι παίκτες της Ένωσης, άρτια τεχνική κατάρτιση, έκρηξη, καλό σουτ και εξαιρετική διαγώνια μπαλιά, στοιχεία τα οποία χρειάζονται οι «κιτρινόμαυροι» και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο δανεισμός του σε Βέροια, Λαμία και Γκόρνικ έχει γεμίσει με πλούσιες εμπειρίες τον «άσο» της Ένωσης, ωστόσο έχει αφαιρέσει από τον ίδιο τη δυνατότητα να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο του σε μια ομάδα, η οποία πρωταγωνιστεί στο ελληνικό Πρωτάθλημα και συμμετέχει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τη φετινή σεζόν (2020-2021), οι άνθρωποι της Ένωσης είχαν τη φαεινή ιδέα να τον καλέσουν, εκ’ νέου, στο ρόστερ της Α.Ε.Κ και ο ίδιος άρπαξε, από την αρχή, την ευκαιρία από τα…μαλλιά!

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, στους λίγους αγώνες στους οποίους έχει, φέτος, ενεργή συμμετοχή, έχει αποδείξει πως είναι ικανός να συμπράξει για την αναβάθμιση της Ένωσης και το μόνο που αρκεί είναι να πράξουν κάτι ανάλογο και τα στελέχη της Α.Ε.Κ. όπως συνέβη, στο κυριακάτικο ματς, ανάμεσα στον «Δικέφαλο» του Νότου και τον Αστέρα Τρίπολης. Σ’ έναν αγώνα, στον οποίο ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος συμμετείχε σε πολλές από τις ορθές επιθετικές ενέργειες του «Δικεφάλου» του Νότου, έχοντας, συνάμα, πολύ καλή αμυντική παρουσία.

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr