Ο Όλιτς στο «τιμόνι» της ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

Ο Κροάτης κόουτς επιστρέφει στη ρωσική ομάδα ως προπονητής!

 

Ο Ίβιτσα Όλιτς είναι, πλέον, ο νέος προπονητής της ανδρικής ποδοσφαιρικής ομάδας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας! Ο Κροάτης πρώην ποδοσφαιριστής του ρωσικού συλλόγου έχει, ήδη, ενταχτεί στο δυναμικό του σωματείου, μες το οποίο γνώρισε, στο παρελθόν, μεγάλες στιγμές, όπως αναφέρεται, μέσω της ιστοσελίδας της ομάδας, https://en.pfc-cska.com/

 «Ο 41χρονος Κροάτης επιστρέφει στο «στρατόπεδο» της ανδρικής ομάδας έπειτα από 15 χρόνια! Η P.F.C CSKA και ο Ίβιτσα Όλιτς έχουν φτάσει σε μια συμφωνία στον διορισμό του Κροάτη ειδικού ως επικεφαλής προπονητής της ομάδας.

Ο Ίβιτσα θα ξεκινήσει να εργάζεται στην ομάδα στις 23 Μαρτίου, όταν αυτός θα ενταχτεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα και θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση. Ο Όλιτς είναι γνωστός στη Ρωσία για τη θητεία του στους «Κόκκινους-Μπλε». Ο Κροάτης έπαιξε 116 παιχνίδια για λογαριασμό της PFC CSKA από το 2003 μέχρι το 2006, στα οποία αυτός σκόραρε 44 τέρματα. Ο Ίβιτσα, ως παίκτης, κέρδισε τρία Πρωταθλήματα Ρωσίας, δύο Κύπελλα Ρωσίας, δύο «Σούπερ Καπ» Ρωσίας και συμμετείχε στη διοργάνωση του Κυπέλλου «ΟΥΕΦΑ» με την ανδρική ομάδα. Εμείς ευχόμαστε σ’ αυτόν μεγάλη επιτυχία, επίσης, ως κόουτς!».