Ο Πόλης Πολιτίδης στο «gipedo.eu»!

Η ‘ψυχή’ της Καβάλας 86’, η ζωντανή ιστορία της «Αργοναυτικής εκστρατείας» του εν λόγω συλλόγου, ο πάλαι ποτέ «εργάτης» του Τύπου της πόλης και της Θεσσαλονίκης…

Ο λόγος για τον Γενικό Γραμματέα του γυναικείου σωματείου, τον ένθερμο υποστηρικτή αυτού, τον λάτρη του ποδοσφαίρου, τον φίλο του αθλητισμού, Πόλη Πολιτίδη… Αυτόν που έχει αφήσει στο διάβα του όλες τις υπόλοιπες απολαύσεις της ζωής, για χάρη της Καβάλας 86’, αυτόν που γνωρίζει όσο ελάχιστοι τον τρόπο με τον οποίο η αγαπημένη του ομάδα θα… εκτοξευτεί, ξανά, στον… μαραθώνιο της Α’ Εθνικής, αλλά και αυτόν που απροκάλυπτα δηλώνει, μέσω της ιστοσελίδας μας, πως:

 

 

«Το μεγαλείο της Καβάλας 86’ δεν αποτελεί μόνο μια γλυκιά ανάμνηση για τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας», προσθέτοντας πως:

«Η ομάδα μας συμμετέχει, φέτος, στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να λησμονήσουμε την ιστορία του συλλόγου μας. Η Καβάλα 86’ έχει εκπροσωπήσει τη χώρα μας και την πανεμορφη πόλη μας στα ευρωπαϊκά «σαλόνια» και θεωρώ πως μπορεί να πετύχει, ξανά, κάτι τέτοιο. Αρκεί, βέβαια, να χαίρει της στήριξης των αρμοδίων μελών της Δημοτικής Αρχής, όπως και να έχει τη βοήθεια όλης της πόλης!

 

 

Χρειάζεται η στήριξη της ομάδας από μια ομάδα επιχειρηματιών, αλλά και απ’ όλους τους πολίτες του Νομού Καβάλας, προκειμένου ο σύλλογος να μετατραπεί, ξανά, σε ίνδαλμα για κάθε πρόσωπο της πόλης! Το βαρύ όνομα της Καβάλας 86’, η τεράστια ιστορία της στον χώρο του γυναικείου αθλητισμού, οι πάμπολλες συγκινήσεις που έχει προσφέρει ο σύλλογος στο κοινό του και η διάθεση όλων μας για καλύτερες ημέρες, δε θα πρέπει να πάνε στράφη…

 

Εγώ, να φανταστείτε, ασχολούμε, ενεργά, με την Καβάλα 86’ από το 1992, όταν γνωρίστηκα με τον θεμελιωτή του συλλόγου, Σούλη Ρουμελιώτη. Υπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία στις περιοχές, σε Κόρινθο, Ηράκλειο Κρήτης, Ρεντίνα, Κομοτηνή και Καβάλα και λίγα έτη μετά ασχολήθηκα με την ομάδα, η οποία αποτελεί, ουσιαστικά, το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου. Θεωρώ πως η Καβάλα 86’ μπορεί να εξαπλωθεί στον αθλητικό χώρο, αφού αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για την πόλη». 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr