Ο Σούλης Ρουμελιώτης στο «gipedo.eu»!

Αποτελεί, αναμφίβολα, τη μεγάλη του αγάπη, τον σύλλογο της καρδιάς του, το μεγάλο… στοίχημα της ζωής του. Το δικό του δημιούργημα, το αθλητικό του οικοδόμημα, τον σύλλογο που έχει τη δική του «σφραγίδα»!

Ο λόγος για την Καβάλα 86’ και τον Σούλη Ρουμελιώτη, η σχέση των οποίων είναι κάτι παραπάνω από στενή, μοιάζοντας μ’ ένα μεγάλο έρωτα… Ο έμπειρος προπονητής δεν μπορεί παρά να παραδέχεται πως οι «κυανόλευκες» αποτελούν τον μεγάλο του πόθο και να αναφέρεται, μέσω της ιστοσελίδας μας, σ’ αυτόν με τα πιο κολακευτικά λόγια…

«Εγώ θα παραμείνω για μια, ακόμα, σεζόν, στον σύλλογο, διατηρώντας τον διπλό ρόλο του προπονητή και του υπεύθυνου του σωματείου. Η Καβάλα 86’ αποτελεί τη μεγάλη μου τρέλα, τη μεγάλη μου αγάπη, την ομάδα της καρδιάς μου! Αποτελώ ένα από τα ιδρυτικά μέλη του συγκεκριμένου σωματείου, το οποίο ήταν το πρώτο γυναικείο ελληνικό τμήμα που συμμετείχε στις ευρωπαίκές διοργανώσεις, ταξιδεύοντας στην Ολλανδία, προκειμένου να βιώσει την εμπειρία της παρουσίας του στο Κύπελλο Πρωταθλητριών (νυν Τσάμπιονς Λιγκ)», ήταν, προ ημερών, τα πρώτα λόγια του Σούλη Ρουμελιώτη στην ιστοσελίδα μας, ο οποίος τόνισε στην συνέχεια:

 

«Έκτοτε, η ομάδα μας έχασε τη μεγάλη δυναμική της και στηρίχτηκε, κυρίως, σε δικά της παιδιά. Τα τελευταία έτη, ο σύλλογος μας συμμετείχε μόνο στο Πρωτάθλημα Γυναικών της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, αφού λείπουν οι ομάδες υποδομής από το ποδοσφαιρικό στερέωμα. Δυστυχώς,  Καβάλα 86’ δεν στηρίζεται από κάποιον κρατικό φορέα, με συνέπεια να μοχθούμε δύο άνθρωποι (εγώ και ο κ. Πολυτίδης), προκειμένου να παραμένει ζωντανός ο σύλλογος.

 

Εν’ όψει του νέου Πρωταθλήματος, η ομάδα μας θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη Θράκη Αλεξανδρούπολης, τη Δόξα Δράμας, τον Κιλκισιακό και τον Αετό Θεσσαλονίκης, στον… μαραθώνιο των έξι αγωνιστικών, με σκοπό να διαγράψει μια θετική πορεία στον θεσμό της Γ’ Εθνικής.

Το συγκρότημα μας γυμνάζεται στο ένα από τα δύο γήπεδα του Δάτου, ενώ έχει δηλώσει ως έδρα της τα γήπεδα, «Ανθή Καραγιάννη, Κοτσάλου και Νέας Καρβάλης, στα οποία θα δίνει τους εντός έδρας αγώνες της. Το νέο Πρωτάθλημα θα ξεκινήσει την προσεχή Κυριακή, 12 Νοεμβρίου, ενώ η ομάδα μας πρόκειται να συνεργαστεί με κάποια Ακαδημία του Νομού Καβάλας, προκειμένου να ισχυροποιηθεί ως σωματείο». 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr