Ο Πρωταθλητής με την Κ17 του Α.Ο. Καβάλας στο ρόστερ του Αετού Οφρυνίου!

 

Σε μια πολύ στοχευμένη μεταγραφική κίνηση έχουν προχωρήσει, το τελευταίο χρονικό διάστημα, τα στελέχη του Αετού Οφρυνίου! Οι οργανωτικοί παράγοντες του σωματείου, το οποίο μετέχει, φέτος, στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έχει εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του τον Θοδωρή Μαδέση, ο οποίο θα ενισχύσει την ομάδα, στο άμεσο μέλλον, από τη θέση του αμυντικού μέσου. Ο Πρωταθλητής με την ομάδα Κ17 του Α.Ο. Καβάλας συμφώνησε, πριν μερικές ημέρες, με τα στελέχη του Αετού Οφρυνίου, την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών και θα έχει την τύχη να συνεργαστεί με τον έμπειρο και καταξιωμένο προπονητή των «ασπρόμαυρων», Δημήτρη Μαγκαφίνη. Αναλυτικά, το περιεχόμενο του Δελτίου Τύπου, το οποίο έχουν εκδώσει τα στελέχη του σωματείου, σχετικά με το συγκεκριμένο γεγονός.

«ΤΑΞΙΔ(Ι)ΗΣ ΣΤΟΝ....ΑΕΤΟ!!

Το δικό του " φτερούγισμα" με τα φτερά τού Αετού θα κάνει ο νεαρός ταλαντούχος μεσοαμυντικός από την πρωταθλήτρια ομάδα Κ17 του ΑΟ Καβάλας Θόδωρος Ταξίδης που έκανε και την πρώτη του προπόνηση με την φανέλα του Αετού.

Το ΔΣ της ομάδας μας τον καλωσορίζει στην οικογένειά μας και του εύχεται αυτό το σκαλοπάτι να τον οδηγήσει εκεί που θέλει να φτάσουν οι ποδοσφαιρικές του φιλοδοξίες.

ΜΙΚΡΕ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!!!!».

 

 

 

Παράλληλα με την έναρξη του δεύτερου μισού του μήνα Μαρτίου, τα υπέροχα στελέχη του Αετού Οφρυνίου, έχουν εκδώσει την ακόλουθη ανακοίνωση, προκειμένου να εκφράσουν τις ευχές τους στον κόσμο για τον ερχομό της Σαρακοστής και τη γιορτή της Χριστιανοσύνης.

«Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΕΤΟΣ.....

Με την είσοδο μας στην Σαρακοστή και....την είσοδο στους αγωνιστικούς χώρους ο πρόεδρος του Αετού Νίκος Λαμπιδης και τα μέλη του ΔΣ στέλνουν τις δικές τους ευχές...

" Ημέρα του Αετού σήμερα και μέρα της χριστιανοσύνης ...σαν ένα μέρος της κοινωνίας μας θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους να είναι η τελευταία αυτή Καθαρά Δευτέρα που η πανδημία μας έχει φέρει σε αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση...

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η νίκη θα είναι όλων μας και ότι θα ξαναβρεθούμε πάλι στα " γνωστά λιμέρια" μας που είναι τα γήπεδα.

ΟΣΟ Ο ΑΕΤΟΣ ΘΑ ΠΕΤΑ ΨΗΛΑ...ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑ!!!!!».

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr