Ο προπονητής της α’ ομάδας, Μαργαρίτης Χατζηαλέξης, στο «gipedo.eu»!

 

 

Μια ομάδα, ένα όνομα, μια ιστορία! Ένα «κουβάρι» αναμνήσεων, το οποίο ξεκινά να ξετυλίγεται πολλές δεκαετίες πριν και διατηρείται, ακόμα, απεικονίζοντας τον αγώνα δεκάδων ανθρώπων, για λογαριασμό ενός ένδοξου συλλόγου! Ο λόγος για τον Χαραυγιακό, ο οποίο έχει «φάει με το κουτάλι» το Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Αθηνών και φέτος μετέχει στον… μαραθώνιο της Γ’ Εθνικής, ελπίζοντας σ’ ένα καλύτερο μέλλον. Με καθοδηγητή τον έμπειρος και αξιόλογο κόουτς, Μαργαρίτη Χατζηαλέξη, η ιστορική ομάδα παρουσιάζεται, για μια ακόμα σεζόν με νεανικό έμψυχο δυναμικό, με άφθονα τμήματα υποδομής, αλλά και με μια διοικούσα επιτροπή, η οποία φροντίζει, καθημερινά, για την καλύτερη δυνατή λειτουργία του σωματείου. Κάτι το οποίο μας ανέφερε, πρόσφατα, ο κ. Χατζηαλέξης, τονίζοντας, χαρακτηριστικά πως:

 

 

«Εγώ συνεργάζομαι με τους ανθρώπους του Χαραυγιακού, περίπου, από τα μέσα της αγωνιστικής περιόδου (2019-2020), όταν αντικατέστησα τον κ. Ανδρέα Μαντζούνη, έχοντας, βέβαια, ολοκληρώσει την συνεργασία μου με τα στελέχη του Παλληνιακού. Ο σύλλογος μας λειτουργεί σε σύγχρονα πρότυπα, δίνοντας την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές νεαρής ηλικίας τη δυνατότητα να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στον αθλητισμό. Η κα. Ευδοκία Καλυβιώτου, η οποία διατηρεί τον τίτλο της υπεύθυνης των αναπτυξιακών τμημάτων εργάζεται, καθημερινά, με μεθοδικότητα για το καλό του ιστορικού μας σωματείου, όπως και ο Δήμος, ο οποίος διατηρεί τις αθλητικές εγκαταστάσεις σε άρτια κατάσταση.

 

 

Γενικότερα, ο Χαραυγιακός συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας παικτών, αφού οι γηραιότεροι, ηλικιακά, παίκτες είναι οι Δημήτρης Αναστασόπουλος και Σοούζα, οι οποίοι είναι 2 ετών.

Σε ό,τι αφορά τους στόχους της ομάδας μας, σκοπός μας είναι η παραμονή αυτής στον… μαραθώνιο της Γ’ Εθνικής και η διατήρηση του υγιούς κλίματος στην ομάδα, ώστε να δικαιώσουμε τις επιλογές των ανθρώπων του Χαραυγιακού, οι οποίοι αξίζουν χίλια μπράβο για το έργο τους».

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr