Ο προπονητής της ομάδας, Αντώνης Δρακόπουλος, στο «gipedo.eu»!

 

Λίγο καιρό έπειτα από την συμφωνία κυρίων με σκοπό την ανάληψη της θέσης του πρώτου προπονητή στην ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου, ο νυν, πλέον, κόουτς του Παναρκαδικού, Αντώνης Δρακόπουλος, μίλησε στην ιστοσελίδα μας για την κατάσταση στον ελληνικό αθλητισμό και το μέλλον του στο σωματείο από τον Νομό Αρκαδίας.

«Εγώ ανέλαβα την τεχνική ηγεσία του Παναρκαδικού παράλληλα με την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Τότε, η ομάδα από τον Νομό Αρκαδίας είχε απολογισμό μια νίκη και δύο ήττες και ευελπιστούσε σε καλύτερη συνέχεια. Εν συνεχεία, ο Παναρκαδικός συμμετείχε σ’ ένα φιλικό ματς με αντίπαλο την Α.Ε.Κ. Τρίπολης (νίκη με σκορ 3-0), καθώς εξέτιε το ρεπό του και ακολούθως περίμενε την επιστροφή του σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Η γνωστή πανδημία, όμως, δεν επέτρεψε, τότε, στον Παναρκαδικό να προετοιμαστεί για την συνέχεια της διοργάνωσης.

 

 

Εγώ, βέβαια, προσπαθώ με κάθε τρόπο να προετοιμάζω τους παίκτες μου ώστε να βρίσκονται σε ετοιμότητα, δίνοντας τους ένα πρόγραμμα εκγύμνασης ανά βδομάδα, ευελπιστώντας να ανταποκριθούν σ’ αυτό. Το ίδιο συμβαίνει και με τον γνωστό ποδοσφαιριστή μας και τέως παίκτη της Α.Ε.Κ, Ίσμαελ Μπλάνκο, ο οποίος έχει τακτοποιήσει το πρόβλημα με τη βίζα του, με συνέπεια να βρίσκεται στη διάθεση μας για την συνέχεια της σεζόν. Μιας σεζόν, η οποία μπορεί να μην συνοδευτεί με την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως ο Παναρκαδικός δε θα συνεχίσει να είναι προσηλωμένος στον στόχο του. Η ομάδα μας, η οποία έχει τη δυνατότητα να διαθέτει τον Αργεντίνο επιθετικός στο ρόστερ της, ο οποίος διακρίνεται για την συνέπεια του σ’ όλους τους τομείς, σκοπεύει στην εδραίωση της στη Γ’ Εθνική. Ο Πρόεδρος του σωματείου, κ. Γιάννης Δαύρος, οι αδερφοί, Καναβέτα και τα υπόλοιπα διοικητικά στελέχη του Παναρκαδικού στηρίζουν, εμπράκτως, την προσπάθεια του συλλόγου, κάτι το οποίο βοηθάει πολύ στην αποστολή μου. Μακάρι, λοιπόν, να υλοποιηθούν οι στόχοι μας στο εγγύς και μακρινό μέλλον».

 

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr