Το «gipedo.eu» καταγράφει τη νέα επιτυχία της ιστορικής ομάδας!

 

Έναν, ακόμα, τίτλο στην πολυετή ιστορία του πρόκειται, προσεχώς, να διεκδικήσει ο Νέστος Χρυσούπολης, δοξάζοντας περισσότερο την ομώνυμη περιοχή του Νομού Καβάλας! Η ομάδα από την πανέμορφη μακεδονική πόλη μπορεί να ηττήθηκε, την Τετάρτη, με σκορ 4-1 από την Αναγέννηση Λιμεναρίων εκτός έδρας, ωστόσο έχει προκριθεί στην τελική συνάντηση του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας, καθώς είχε επικρατήσει με σκορ 5-0 του αντιπάλου της στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του θεσμού.

Συνεπώς, ο Νέστος Χρυσούπολης θα κοντραριστεί με τον Βύρωνα Καβάλας, στα πλαίσια της ίδιας διοργάνωσης με την ευχή να κερδίσει το πολυπόθητο τρόπαιο, παραλαμβάνοντας την…σκυτάλη από τον κάτοχο της σεζόν, 2018-2019, Αετό Ορφανού.

 

Το «ευχαριστώ» του Νέστου!

 

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ Νέστου, θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες στο εργοστάσιο Λιπασμάτων Καβάλας και τον Γενικό Διευθυντή κ. Αλέξανδρο Γιαννίκο, για την χορηγία χρηματικού ποσού για τις ανάγκες της ομάδας.

Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον συνδημότη και πρόεδρο των εργαζομένων στα λιπάσματα Καβάλας κ. Βασίλειο Κοργιανόγλου, που τα τελευταία χρόνια είναι δίπλα μας και μας στηρίζει στον αγώνα μας.

Επίσης να ευχαριστήσουμε την εταιρεία ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ που συνεχίζει και αυτή την χρονιά να στηρίζει την προσπάθεια που κάνει ο Σύλλογος στο Πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής που συμμετέχει. Ο Σύλλογος για να ανταποδώσει την βοήθεια αυτή έχει τυπώσει το λογότυπο της ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ στην πρώτη αγωνιστική εμφάνιση και διαφημίζει την εταιρεία σε όλα τα παιχνίδια που παίζει στον 1ο όμιλο της Γ΄Εθνικής.

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr