Ο προπονητής της α’ ομάδας, Αλέξανδρος Κατικαρίδης, στο «gipedo.eu»!

 

Πετυχημένος στο πόστο προπονητή, αισιόδοξος για το μέλλον του Κιλκισιακού στη Γ’ Εθνική και πεποισμένος πως η ιστορική ομάδα θα πρωταγωνιστήσει, τη νέα χρονιά, στη διοργάνωση αυτή, παρά τα προβλήματα τα οποία την ταλανίζουν αυτή την εποχή… Όλα τα παραπάνω συναισθήματα περικλείονται στην καρδιά του εξαιρετικού κόουτς, Αλέξανδρου Κατικαρίδη, ο οποίος μίλησε, προ ημερών, στην ιστοσελίδα μας, για το όραμα του και του Κιλκισιακού του σήμερα…

 

«Εγώ ανέλαβα την τεχνική ηγεσία του ανδρικού τμήματος του Κιλκισιακού, τον περασμένο Νοέμβριο, αντικαθιστώντας στην συγκεκριμένη θέση του κ. Γαλτσίδη. Η ομάδα μας διέγραψε, καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, θετική πορεία, με αποτέλεσμα να κατακτήσει το Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Ημαθίας, γεγονός το οποίο έχει επιτρέψει στην ίδια να προετοιμάζεται για τον… μαραθώνιο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

 

 

 

Το ρόστερ της ομάδας μας ήταν, φέτος, αρκετά ισχυρό, ο σύλλογος μας παρουσίασε ποιοτικό ποδόσφαιρο, εντός των αγωνιστικών χώρων, στοιχεία τα οποία μαζί με την αφύπνιση των ηθικών αξιών συντέλεσαν στην υλοποίηση του στόχου μας. Το επίπεδο του φετινού Πρωταθλήματος δεν ήταν χαμηλό, γεγονός το οποίο φανερώνεται από την κίνηση των ανθρώπων του Κιλκισιακού να αλλάξουν το πρόσωπο στο «τιμόνι» της α’ ομάδας, ενώ η προσήλωση μας στον στόχο της ανόδου λειτούργησε ευεργετικά για την επίτευξη του σκοπού μας», ήταν, προ ημερών, τα πρώτα λόγια του κ. Κατικαρίδη, στην ιστοσελίδα μας, ο οποίος πρόσθεσε στην συνέχεια.

 

 

«Εν όψει της επόμενης χρονιάς, εκτιμώ πως ο Κιλκισιακός θα καταφέρει να συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα της Γ’΄Εθνικής, καθώς θεωρώ πως θα βρεθεί η διάδοχη λύση στο διοικητικό καθεστώς του σωματείου. Επιπλέον, το υπάρχουν έμψυχο δυναμικό του Κιλκισιακού είναι αρκετά ποιοτικό, κάτι το οποίο σημαίνει πως η ανδρική μας ομάδα θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει το επόμενο Πρωτάθλημα με την προσθήκη δύο-τριών παικτών. Σκοπός μας θα είναι η πραγματοποίηση μιας πορείας πρωταθλητισμού, αφού, περίπου, οι μισές ομάδες της διοργάνωσης θα υποβιβαστούν στα τοπικά Πρωταθλήματα. Συνεπώς, για να διατηρηθεί ο Κιλκισιακός στη Γ’ Εθνική θα πρέπει να πρωταγωνιστήσει στον επόμενο θεσμό».

 

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr